Menu
Familieliv

Ny inspiration til ferier i det fri

FerieForAlle

Vi har jo været der tidligere, men ikke sidste år. Så da Søren foreslog at vi snuppede en lille tur til Herning på lørdag, var jeg ikke sent til at at svare ja.

Jeg synes det er enormt hyggeligt at loppe rundt derover og se de mange forskellige udstillinger og ikke mindst se de mange vilde campere, ikke fordi vi skal have en camper, men nogle af dem er altså vildt store.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

1 kommentar

  • Lørdagen er indtaget
    23. februar 2013 at 06:24

    […] Da jeg nu var frisk, kunne jeg lige så godt stå op og hoppe under bruseren, for hvis jeg lagde mig igen for at sove, så ved jeg at jeg ikke er lige så frisk når jeg skal op. Og det skal jeg jo, da vi i dag skal et smut til Jylland. […]

    Reply

Skriv en kommentar