Menu
Dagligdagen

Forelsket i det simple

Sad lige og læste lidt aviser og var nået til Jyllandsposten hvor jeg altid lige kikker forbi erhvervssektionen og under privatøkonomisektionen. Det er ikke altid det hele er lige interessant, men i dag fald mit øje på et skønt mintgrønt hus, men en overskrift hvor der stod – “Danmarks dyreste kolonihavehus solgt”. Da vine forældre havde kolonihavehus, synes jeg, at der var sådan en dejlig afslappet stemning i de små haver med tilhørende huse.

Men altså, det her lille mintgrønne hus, med kik til sø, kunne jeg ikke stå for og måtte ind og se flere billeder af den lille perle.

Kolonihavehus

Hvis jeg havde haft pengene og manglede et lille fristed på Amager, så havde det helt sikkert været et hus jeg kunne leve og ånde i. Jeg tabte mit hjerte. Helt og holdent.

4 kommentar

 • jonna
  20. februar 2013 at 17:28

  Det er for pæn og stillet til jeg syntes et kolonihave hus skal være.

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2013 at 17:41

   Smag og behag er heldigvis forskellig Jonna, for eller ville alle huse/hjem se ens ud og det ville være kedeligt 🙂

   Reply
 • Susanne
  20. februar 2013 at 18:15

  Jamen kun indtil man kommer til prisen,som gør det til Danmarks dyreste nogensinde, pyha, men flot er det ingen tvivl om det…

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2013 at 18:37

   Det er nemlig rigtig fint Susanne og meget hyggeligt indrettet. Jeg kunne bestemt godt leve sådan et sted, eller endnu bedre, hvis det lå et sted hvor der var mere sommer end herhjemme. 🙂 kunne godt se det i sydfrankrig eller i Italien. 🙂

   Men ja, prisen er svimlende. 🙄

   Reply

Skriv en kommentar