Forelsket i det simple

Sad lige og læste lidt aviser og var nået til Jyllandsposten hvor jeg altid lige kikker forbi erhvervssektionen og under privatøkonomisektionen. Det er ikke altid det hele er lige interessant, men i dag fald mit øje på et skønt mintgrønt hus, men en overskrift hvor der stod – “Danmarks dyreste kolonihavehus solgt”. Da vine forældre havde kolonihavehus, synes jeg, at der var sådan en dejlig afslappet stemning i de små haver med tilhørende huse.

Men altså, det her lille mintgrønne hus, med kik til sø, kunne jeg ikke stå for og måtte ind og se flere billeder af den lille perle.

Kolonihavehus

Hvis jeg havde haft pengene og manglede et lille fristed på Amager, så havde det helt sikkert været et hus jeg kunne leve og ånde i. Jeg tabte mit hjerte. Helt og holdent.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Forelsket i det simple”

    • Smag og behag er heldigvis forskellig Jonna, for eller ville alle huse/hjem se ens ud og det ville være kedeligt 🙂

    • Det er nemlig rigtig fint Susanne og meget hyggeligt indrettet. Jeg kunne bestemt godt leve sådan et sted, eller endnu bedre, hvis det lå et sted hvor der var mere sommer end herhjemme. 🙂 kunne godt se det i sydfrankrig eller i Italien. 🙂

      Men ja, prisen er svimlende. 🙄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.