Menu
Foto, Film & Videoer mm

Som nummer 599.310 i køen

For et par uger siden læste jeg om en ret så speciel mailapp til både iOS og Android. Den lød ret spændende og måske noget for ordensmennesker mig. Jeg fik dog ikke gjort mere med det før end for en lille uges tid siden, hvor jeg hentede appen.

20130220-191852.jpgMen tak og ve, det var ikke gjort, bare ved at hente appen. Næ nej, man skal skrives op til en konto og på det tidspunkt hvor jeg skrev mig op, var der mere end 700.000 for an mig til at få en konto.

Nu er der gået en uge og jeg er “allerede” ned som 599.310 i køen og der er 216.927 efter mig. Min tålmodighed er virkelig ikke til den slags, men nu lader jeg den være, for den må-skal-forhåbentlig være ventetiden vær.

Men for pokker, hvordan kan man lave sådan en app, hvor der er sådan en lang ventetid for at komme på, det forstår jeg ikke. 😕


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Annemette
  20. februar 2013 at 21:06

  ….. og när du sä er kommet igennem köen, mä du leve med ustabil service pga. overbelastning 😉

  Held og lykke med turen igennem köen 🙂

  SVAR
  • Catarina
   21. februar 2013 at 06:43

   @Annemette – Aii, seriøst…. det er skisme da træls. 😕

   SVAR
 • Bente
  20. februar 2013 at 21:30

  Uha, den kø kræver da vist stor tålmodighed. Håber, app’en er ventetiden værd 😉

  SVAR
  • Catarina
   21. februar 2013 at 06:44

   @Bente – Det håber jeg så sandelig osse. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar