Som nummer 599.310 i køen

20. februar 2013

For et par uger siden læste jeg om en ret så speciel mailapp til både iOS og Android. Den lød ret spændende og måske noget for ordensmennesker mig. Jeg fik dog ikke gjort mere med det før end for en lille uges tid siden, hvor jeg hentede appen.

20130220-191852.jpgMen tak og ve, det var ikke gjort, bare ved at hente appen. Næ nej, man skal skrives op til en konto og på det tidspunkt hvor jeg skrev mig op, var der mere end 700.000 for an mig til at få en konto.

Nu er der gået en uge og jeg er “allerede” ned som 599.310 i køen og der er 216.927 efter mig. Min tålmodighed er virkelig ikke til den slags, men nu lader jeg den være, for den må-skal-forhåbentlig være ventetiden vær.

Men for pokker, hvordan kan man lave sådan en app, hvor der er sådan en lang ventetid for at komme på, det forstår jeg ikke. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Annemette 20. februar 2013 at 21:06

  ….. og när du sä er kommet igennem köen, mä du leve med ustabil service pga. overbelastning 😉

  Held og lykke med turen igennem köen 🙂

  • Reply Catarina 21. februar 2013 at 06:43

   @Annemette – Aii, seriøst…. det er skisme da træls. 😕

 • Reply Bente 20. februar 2013 at 21:30

  Uha, den kø kræver da vist stor tålmodighed. Håber, app’en er ventetiden værd 😉

  • Reply Catarina 21. februar 2013 at 06:44

   @Bente – Det håber jeg så sandelig osse. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.