Dum i nakken er jeg ikke – jeg har set efter

20130222-170211.jpg
~Undskyld den dårlige kvalitet, men jeg dur ikke til at stå og fotografere mig selv bagfra.

Det eneste jeg er, er meget hvid der hvor nakkehåret gik til. Nu er nakken super kort og jeg er VILD med den nakke. Nu skal den bare have en smule sol, så jeg satser meget på at foråret kommer i næste uge, med masser af sol. 😎

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Dum i nakken er jeg ikke – jeg har set efter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.