Menu
Livet

Lørdagen er indtaget

20130223-061840.jpg

I aftes hoppede jeg tidligt i kanen men en god bog, men den var åbenbart ikke god nok, for jeg faldt tidligt i søvn. Det resulterede så i at jeg vågnede frisk og udhvilet efter mine 7 timer, men altså… klokken var kun halv 5!

Da jeg nu var frisk, kunne jeg lige så godt stå op og hoppe under bruseren, for hvis jeg lagde mig igen for at sove, så ved jeg at jeg ikke er lige så frisk når jeg skal op. Og det skal jeg jo, da vi i dag skal et smut til Jylland.

Du spørger sikkert hvad jeg så har brugt min morgen til. Det skal jeg fortælle dig. Jeg har nu læst alle aviserne, drukket et par kopper te, postet et billede på IG, sat en maskinefuld tøj over, flækket en gang bolle dej sammen og lige om lidt, skal selv samme dej, formes og smides i ovnen. Jow jow, der sker lidt sådan en tidlig lørdag morgen. 🙂

4 kommentar

 • Nola
  23. februar 2013 at 07:52

  jamen godmorgen 🙂 jeg elsker de tidlige morgentimer som bliver foræret…. men har dem sjældent 😉
  God tur til Herning!

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2013 at 08:14

   Tak skal du have Nola – tror det bliver en fin tur. 🙂

   Jeg synes det er en smule for tit jeg har de er tidlige morgener, men hvad pokker, det går jo nok.

   Reply
 • Pernille
  23. februar 2013 at 09:22

  Hold op, hvor har du været aktiv.
  God fornøjelse i Jylland 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2013 at 09:27

   Tak skal du have Pernille, jeg tror det bliver hyggeligt. Lige nu er vi 1/2 time fra Herning, så vi er snart fremme 🙂

   Reply

Skriv en kommentar