Menu
Kunst, kultur, sport & mad

‘Ferie for alle’ tur retur

Efter morgenmaden, drønede Søren og jeg til Herningmessecenter, for at kikke os omkring på feriemessen. Ikke for at se på campingvogne, teltvogne eller telte, men mere for at se- og få nogle kataloger på oversøiske rejser, men også kataloger på campingpladser i Europa.

20130223-153926.jpg

Et par km før afkørsler til messecentret, var der ret så mange biler på vejen og lige efter vi var drejet af, kikkede jeg bagud og så at der nu var kø, bare for at komme af. Jeg sagde til Søren, at jeg nok troede der ville være mange derinde, selvom de endnu ikke havde åbnet, og det var han enig i.

Vi fant hurtigt en parkeringsplads og begav os mod indgangen. Og ja, det var vildt mange mennesker. Den første halve time, gik vi bare i kø, for at komme hen og købe en billet og derefter endnu lidt kø, inden alle blev spredte i de mange haller.

Vi startede med det vi allerede på forhånd viste vi ville se og fik de kataloger vi ville. Derefter gik vi bare stille og roligt rundt og kikkede på alt det andet.

20130223-153932.jpg20130223-153937.jpg

Nu er vi atter hjemme og en smule trætte fødder rigere. Men vi er også så meget klar til at indtage Europa i det telt vi købte i sensommeren.

20130223-153943.jpg

Og vi er klar til endu et par længere udenlandsrejser. Desværre havde de ikke noget om Belize, som vi rigtig godt kunne tænke os at besøge. Men så havde de lidt om Cuba, som også står højt på liste, ligesom så mange andre lande.

Nu kan vi stille og roligt læne os tilbage og planlægge og drømme.

2 kommentar

 • Annemette
  23. februar 2013 at 22:41

  Uha Cuba stär ogsä pä vores liste 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2013 at 08:44

   Vi vil gerne derover inden alt for mange år Annemette, men nu får vi at se. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar