‘Ferie for alle’ tur retur

Efter morgenmaden, drønede Søren og jeg til Herningmessecenter, for at kikke os omkring på feriemessen. Ikke for at se på campingvogne, teltvogne eller telte, men mere for at se- og få nogle kataloger på oversøiske rejser, men også kataloger på campingpladser i Europa.

20130223-153926.jpg

Et par km før afkørsler til messecentret, var der ret så mange biler på vejen og lige efter vi var drejet af, kikkede jeg bagud og så at der nu var kø, bare for at komme af. Jeg sagde til Søren, at jeg nok troede der ville være mange derinde, selvom de endnu ikke havde åbnet, og det var han enig i.

Vi fant hurtigt en parkeringsplads og begav os mod indgangen. Og ja, det var vildt mange mennesker. Den første halve time, gik vi bare i kø, for at komme hen og købe en billet og derefter endnu lidt kø, inden alle blev spredte i de mange haller.

Vi startede med det vi allerede på forhånd viste vi ville se og fik de kataloger vi ville. Derefter gik vi bare stille og roligt rundt og kikkede på alt det andet.

20130223-153932.jpg20130223-153937.jpg

Nu er vi atter hjemme og en smule trætte fødder rigere. Men vi er også så meget klar til at indtage Europa i det telt vi købte i sensommeren.

20130223-153943.jpg

Og vi er klar til endu et par længere udenlandsrejser. Desværre havde de ikke noget om Belize, som vi rigtig godt kunne tænke os at besøge. Men så havde de lidt om Cuba, som også står højt på liste, ligesom så mange andre lande.

Nu kan vi stille og roligt læne os tilbage og planlægge og drømme.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “‘Ferie for alle’ tur retur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.