Menu
Livet

Snart er det min tur

20130222-093932.jpg

Sidder og venter på at saksen skal trimme håret. Det trænger i den grad til en omgang, da jeg ikke er blevet klippet siden fredage før jul.

2 kommentar

 • Kaja
  22. februar 2013 at 16:23

  Hej Catarina.
  Bare det var mig. Mit hår ser herrens ud. Min mand har studset det lidt de sidste måneder. Jeg er lige blevet færdig med kemo, så der er ikke alverdens hår at gøre godt med, men jeg går og diskuterer med mig selv, om ikke det skal klippes helt i bund. Det var mere enkelt, da jeg fik kemo for år tilbage, for da mistede jeg alt mit hår. Nu har jeg bare noget dumt fehår. Nå pyt jeg dækker det med en hue, når jeg går ud.
  Fik du startet dine forældres iPad op? Min søns iPad stod helt og aldeles af igår, så han er ikke glad. Heldigvis er den kun et par måneder, så der er stadigvæk garanti på den.
  Min har aldrig gjort knuder.
  Hav en god weekend hilsen Kaja

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2013 at 16:42

   Hej Kaja
   Det gør mig ondt at du har været igenne sådan en grim omgang med kemo. Det er helt sikker ikke sjovt og jeg kan godt forestille mig at dit hår ikke er kommet sig helt efter den tur og først lige er begyndt at gro lidt ud igen.

   Måske en tur hos frisøren for at hære om de kan klippe det godt, så de nye hår kan blive kraftigere er en god idé. Jeg ved at min frisør virkelig ved havd der er godt også med hensyn til plejeprodukter, så hårdest ikke tager skade af sol osv. 🙂

   Ja, jeg fik startet deres iPad op og de er flyvende. 🙂 Men sikke da noget træls noget min din søns iPad, jeg kan levende forestille mig at han ikke er glad. Men godt der stadig er garanti på. Jeg har heller ikke haft nogen problemer af nogen art med mon og den bruger jeg helt og holdent nu og har gjort det siden jeg fik den for 1 1/2 år siden. Jeg har helt dropper at bruge computeren, da den lille tingest her, fuldt opfylder mine behov.

   Rigtig god weekend til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar