Vidunderlig morgen

22. februar 2013

20130222-075031.jpg

Jeg har sovet længe. Rigtigt længe. Faktisk har jeg sovet så længe, at solen allerede var stået op og alt udendørs minder om forår, bortset fra de kølige temperature der hersker.

Jeg nyder morgen med en langsomhed, som jeg ikke har haft, siden ferien i starten af januar. Jeg nyder at tiden er på min side og at jeg kun har et par små hyggelige aftaler i dag. En aftale med frisøren her om et par timer og en te aftale og opstart af iPad hos mine forældre. Det bliver en skøn fredag. Jeg ved det. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply gittesp 22. februar 2013 at 15:45

    Det lyder som en skøn dag. Nyd den 🙂

    • Reply Catarina 22. februar 2013 at 16:18

      Tak skal du have Gitte, den har været rigtig dejlig. 🙂

    Skriv en kommentar