Fra Flittig-Lise til Doven-Lars

24. februar 2013

20130224-125301.jpgNu er jeg blevet plantet for enden af langbordet og jeg agter ikke at lave mere i dag. Dagen skal nydes, med kik til rene vinduer, brændeovnesvarme (som nok skal svine dem hurtigt til igen) te og lidt tegning på iPaden.

Måske get skulle forkæle mig selv lidt, ved at lave en dejlig stor, varm og krydret Chai Latte…… det tror jeg skisme jeg gør. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Mona Honnens 24. februar 2013 at 13:30

  Jeg har hentet app – paper 53 – men er da vist nød til at købe noget til for at komme rigtig igang, er det ikke korrekt ??

  Mona

  • Reply Catarina 24. februar 2013 at 13:40

   Man kan godt nøjes med de værktøjer som følge med appen Mona, men jeg synes det er sjovere at have dem alle og jeg tror også du får mere glæde af at have alle værktøjerne osse selvom de koster lidt. 🙂

  Skriv en kommentar