Menu
Dagligdagen

En ny og frisk dag

20130226-063629.jpg

Da jeg landede hjemme i går eftermiddags var jeg brugt, sådan virkelig brugt, hvor jeg ikke gad bruge flere ord eller gad ret meget andet end at lade ordene underholde. Så det gjorde de. Jeg læste. Ingen blogs blev læst eller skrevet. Men en god bog underholdte. Det gjorde godt.

Nu er en ny og frisk dag starter og jeg er lige så frisk som den og klar til at tage fat. Om et øjeblik, vil jeg blidt vække sønnike og morgenhygge lidt med ham, inden han skal ud af døren.

Tirsdag bliver god og ved du hvad….. det har ikke sneet her på Fyn og det er plusgrader og solsorten har sunget morgensang.

8 kommentar

 • Lotte
  26. februar 2013 at 09:11

  Foråret er lige om hjørnet!! Jubiiiii
  🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 12:22

   Det bliver altså bare så skønt Lotte. Jeg glæder mig i den grad. 🙂

   Reply
 • Susanne
  26. februar 2013 at 13:09

  Dejligt at høre solsorten igen, ik´? Så ved man ligesom at det går den rigtige vej.

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 14:02

   Så ved vi ligesom at foråret er ved at være her Susanne 🙂 Det bliver godt.

   Reply
 • Helle K.
  26. februar 2013 at 13:30

  Solen skinner hos mig i dag – det var vidunderligt at gå en tur med solen i ansigtet 🙂 PS – posten havde ikke noget med til mig i dag – men de kan godt være lidt ustabile her i byen, så vi håber, at i morgen bliver en god postdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 14:19

   Her er den først kommet frem for en lille halv time siden – men bedre sent end aldrig og heller nu hvor der ikke er længe til jeg har fri. 🙂

   Pakken er ikke sendt med almindelig post, men med GLS. Jeg har lige talt med lageret og de var lidt sent færdige i går, så den kan godt have misset opsamlingen på centrallageret, så den først bliver omdelt i morgen. Men jeg har skrevet på pakken, at de godt må stilles ved døren, hvis ingen er hjemme. 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor (Bettina)
  26. februar 2013 at 15:31

  Den solsort glæder jeg mig til at høre igen. Det lover ligesom, at foråret er på vej.
  Håber du har en dag, der giver plads til lidt mere end arbejdet 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 16:17

   Dagen har heldigvis være “ganske almindelig” men plads tiæ eftertænksomhed og lidt sjove mails. 🙂

   Den må snart synge oppe hos jeg – for ja, den sang er lig med forgå og sommeren som er på vej. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar