En ny og frisk dag

20130226-063629.jpg

Da jeg landede hjemme i går eftermiddags var jeg brugt, sådan virkelig brugt, hvor jeg ikke gad bruge flere ord eller gad ret meget andet end at lade ordene underholde. Så det gjorde de. Jeg læste. Ingen blogs blev læst eller skrevet. Men en god bog underholdte. Det gjorde godt.

Nu er en ny og frisk dag starter og jeg er lige så frisk som den og klar til at tage fat. Om et øjeblik, vil jeg blidt vække sønnike og morgenhygge lidt med ham, inden han skal ud af døren.

Tirsdag bliver god og ved du hvad….. det har ikke sneet her på Fyn og det er plusgrader og solsorten har sunget morgensang.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “En ny og frisk dag”

 • Solen skinner hos mig i dag – det var vidunderligt at gå en tur med solen i ansigtet 🙂 PS – posten havde ikke noget med til mig i dag – men de kan godt være lidt ustabile her i byen, så vi håber, at i morgen bliver en god postdag 🙂

  • Her er den først kommet frem for en lille halv time siden – men bedre sent end aldrig og heller nu hvor der ikke er længe til jeg har fri. 🙂

   Pakken er ikke sendt med almindelig post, men med GLS. Jeg har lige talt med lageret og de var lidt sent færdige i går, så den kan godt have misset opsamlingen på centrallageret, så den først bliver omdelt i morgen. Men jeg har skrevet på pakken, at de godt må stilles ved døren, hvis ingen er hjemme. 🙂

  • Dagen har heldigvis være “ganske almindelig” men plads tiæ eftertænksomhed og lidt sjove mails. 🙂

   Den må snart synge oppe hos jeg – for ja, den sang er lig med forgå og sommeren som er på vej. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.