Ahh, som den sol gør godt

26. februar 2013

20130226-162545.jpg

Er lige kommet hjem og blev budt hjertelig velkommen hjem af manden med en dejlig kop te. Og ved du hvad, solen skinner og jeg nyder at se blå himmel og mærke varmen fra solen. Foråret er helt sikker lige rundt om hjørnet.

Jeg har lige været en tur rundt i haven for at se om nogle af forårsbebudere er kommet frem, men heldet var ikke med mig, men mon ikke de kommer inden længe, sådan som de lover temperaturene stiger sidst på ugen.

Nu vil jeg nyde teen og solen, inden den går ned. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. februar 2013 at 16:56

  Jeg har gået tur i solen uden hue og vanter – jeg er helt sikker, det føles som forår 🙂

  • Reply Catarina 26. februar 2013 at 18:31

   Det har også været rigtigt mildt i dag Helle, nok mest fordi det for en gangs skyld ikke har blæst. 🙂

 • Reply Susanne 26. februar 2013 at 18:01

  Altså, det er bare så meget snyd, du har altså snart fået alt vores sol, tror jeg, for vi ser den aldrig 🙂

  • Reply Catarina 26. februar 2013 at 18:32

   Jeg skal prøve om jeg kan dele lidt med dig i morgen, men jeg vil ikke love noget, for den er altså så skøøøøøønnnnn. 😆

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.