Menu
Livet

Ahh, som den sol gør godt

20130226-162545.jpg

Er lige kommet hjem og blev budt hjertelig velkommen hjem af manden med en dejlig kop te. Og ved du hvad, solen skinner og jeg nyder at se blå himmel og mærke varmen fra solen. Foråret er helt sikker lige rundt om hjørnet.

Jeg har lige været en tur rundt i haven for at se om nogle af forårsbebudere er kommet frem, men heldet var ikke med mig, men mon ikke de kommer inden længe, sådan som de lover temperaturene stiger sidst på ugen.

Nu vil jeg nyde teen og solen, inden den går ned. 🙂

4 kommentar

 • Helle K.
  26. februar 2013 at 16:56

  Jeg har gået tur i solen uden hue og vanter – jeg er helt sikker, det føles som forår 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 18:31

   Det har også været rigtigt mildt i dag Helle, nok mest fordi det for en gangs skyld ikke har blæst. 🙂

   Reply
 • Susanne
  26. februar 2013 at 18:01

  Altså, det er bare så meget snyd, du har altså snart fået alt vores sol, tror jeg, for vi ser den aldrig 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2013 at 18:32

   Jeg skal prøve om jeg kan dele lidt med dig i morgen, men jeg vil ikke love noget, for den er altså så skøøøøøønnnnn. 😆

   Reply

Skriv en kommentar