Ugennemsigtig onsdag

27. februar 2013

20130227-162336.jpg

Tågen og disen, som allerede var her i morges, har gjort hele onsdagen selskab. Ikke på noget tidspunkt har de veget pladsen for solen. Så jeg som jo arbejder indendørs, bag en skærm, har ikke siddet med længsel i blikket og det er godt. For fokus har i dag været på lovtekster fra miljøministerium og andre sjove tekster.

20130227-162342.jpg

Selv ikke da jeg for et øjeblik siden ankom herhjemme, havde de lettet. Søen, her nedenfor, kan dog stadig ses, omend på tæt hold.

Teen venter og det kør en snak med veninden osse. Onsdag er slet ikke værst, selvom den er lidt uigennemsigtig, rent vejrmedsig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Susanne 28. februar 2013 at 07:07

    Ja det var godt nok tåget i går, onsdag, jeg blev drivvåd da jeg cyklede ind til byen, men i dag skulle solen komme efter middag, jubii….

    • Reply Catarina 28. februar 2013 at 07:17

      Aii, er set rigtigt, det vil jeg glæde mig til Susanne. For det var lige en tand for meget i går. 🙂

    Skriv gerne en kommentar