Venter nu på en SMS

7. marts 2013

Jeg har beskudte beskidte fingre. Meget. For jeg har knoklet med det aftageligt træk. De fleste gange smutter det på lige med det samme, men ikke i dag og det i det her satans blæsevejr. Men efter en del eder og et par smårifter på den ene hånd, sad det lige pludselig hvor det skulle. Cyklen blev spændt på cykelanhængeren og jeg kørte i bil op med min cykel og de nye pedaler.

Nu skal jeg bare vente på at der tikker en SMS ind om at den er klar til afhentningen, jeg håber det bliver i morgen, så jeg kan cykle på arbejde allerede mandag igen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Susanne 7. marts 2013 at 19:30

  Sjovt som et par knap så pæne ord hjælper engang imellem 🙂

  • Reply Catarina 7. marts 2013 at 20:00

   Ja, ikke 🙂

 • Reply Layoni 8. marts 2013 at 05:47

  Tak for et lille grin her fra morgenstunden Catarina 🙂 og synes bestemt også det er tilladt at bande, når alt drille 😉 nu vil jeg smutte på arbejde. Så rigtig god dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 8. marts 2013 at 06:37

   Jammen velbekomme Layoni. 🙂

   Du må have god arbejdslyst og en dejlig fredag. 🙂

 • Reply Koh-I-Noor (Bettina) 8. marts 2013 at 08:37

  Ha ha. Jeg troede lige, du var blevet skudt!! Beskudte fingre, står der. Men det var så kun skidt. Og lidt energigivende eder 😉
  Kan du have en rigtig god weekend – med eller uden cykel 🙂

  • Reply Catarina 8. marts 2013 at 12:45

   Hi hi Betina – det gjorde der skisme da osse – det havde jeg slet ikke set 😳 nu har jeg rettet det. 🙂

   Du må også have en dejlig fredag og weekend. 🙂

  Skriv en kommentar