Jeg elsker at få pakker

14. marts 2013

….og specielt når indholdet i den brune papkasse er sådan en fin lille og smart sag.

20130314-175415.jpg20130314-175425.jpg

20130314-175432.jpg

Nu sidder jeg og dimser med den lille ny, efter at have installeret alle mine programmer – hurra for Adobe Creative Cloud som bare spiller også selvom jeg her skiftet platform. Lige nu er jeg ved at lægge en backup fra den “gamle” ind.

Jeg er altså lidt forelsket i den der retsina skærm. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

16 kommentarer

 • Reply gittesp 14. marts 2013 at 18:05

  Tillykke med den … og god fornøjelse. Jeg er vild med Mac’s design – men jeg er ikke til mac-systemet!

  • Reply Catarina 14. marts 2013 at 18:36

   Tak skal du have Gitte – jeg synes også selv at det er et flot design og nu taler alle mine enheder samme sprog, det er dejligt. Det er første gang jeg selv ejer en Mac (har dog arbejdet en smule med dem) Og jeg synes faktisk det er lige så let at finde rundt i som Windows. Men til gengæld synes jeg at det er godt der er flere systemer at vælge imellem. 🙂

 • Reply Mia 14. marts 2013 at 18:23

  Ååååååårh den er fiiiiin 🙂

  Tillykke med den.

  • Reply Catarina 14. marts 2013 at 18:37

   Mange tak skal du have Mia – jeg er allerede mega glad for den. 🙂 Selvom jeg stadig nok mest kommer til at bruge min iPad, da de stadig er lettere at sidde med i sofaen. 🙂

 • Reply Susanne 14. marts 2013 at 18:24

  Fed pc, det bliver forhåbentlig et godt bekendtskab 🙂

  • Reply Catarina 14. marts 2013 at 18:38

   Tak skal du have Susanne og jeg er sikker på den bliver en fint bekendskab. Men jeg kommer nok stadig til at bruge min iPad ige så meget som før, da den er så dejlig let t sidde med i sofaen. 🙂

 • Reply Mona Honnens 14. marts 2013 at 19:24

  Tillykke med dit nye legetøj ;O) fornemmer at du også er blevet ramt af den samme virus som jeg er ;O).

  Mona

  • Reply Catarina 14. marts 2013 at 19:52

   Mange tak skal du have 🙂
   Jeg tror din fornemmelse er helt rigtig Mona. 😀

 • Reply Rene kronborg 14. marts 2013 at 20:01

  Hej
  Super blog
  Fladt over siden ved et tilfælde da jeg søgte inspiration til at bage en kage
  Denne bliver lagt under fortrukne
  Med venlig hilsen
  Rene Kronborg

  • Reply Catarina 15. marts 2013 at 07:24

   Hej René
   Velkommen til bloggen her. 🙂

   Ja, nogle gange er det tilfældigheder der gør at man rammer sider som man synes om. 🙂

 • Reply Nola 14. marts 2013 at 23:40

  uhhh tillykke! De pakker elsker jeg også 🙂
  Jeg arbejder med Mac siden 15 år og der findes ikke noget bedre….hverken teknisk eller design mæssigt. Selv har jeg ogå MacBook Pro 17″……og det er mit 3. barn 😉

  Rigtig god fornøjelse 🙂 ……. så bliver der nok roligt fra din kant de næste par dage hi hi hi

  • Reply Catarina 15. marts 2013 at 07:29

   Tak skal du have Nola. Ja, det er en fantastisk maskine og designet er også i top.men jeg må sige at andre producenter igennem de sidste par år også er kommet vældigt med på beatet. 🙂

   Men det jeg synes er fedt, er at alt taler så fint sammen på denne her lille sag. 🙂

 • Reply Layoni 15. marts 2013 at 06:52

  Godmorgen Catarina 🙂 tillykke med din flotte pc. Den er godt nok lækker da. Glæder mig til at høre mere om hvordan det går med mac’en , for har selv i tankerne at anskaffe mig en 🙂 god fornøjelse og rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2013 at 07:31

   Godmorgen Layoni
   Mange tak skal du have 🙂 Den er virkelig lækker og helt helt stille. Og så holdt den strøm fra jeg kom hjem og indtil jeg gik i seng og jeg installerede en masse programmer. Det er virkelig imponerende. 🙂

   Ha’ en rigtig god fredag. 🙂

 • Reply Annemette 15. marts 2013 at 08:53

  Tillykke med din lille ny 😉

  Har selv en 11″ Air og jeg elsker den – vi sad faktisk forleden og snakkede om, om jeg skulle have en större, men nej jeg tror jeg fortryder, for jeg er vild med man kan have den med overalt uden den vejer en masse 🙂

  God fredag..

  • Reply Catarina 15. marts 2013 at 09:33

   Mange tak skal du have Annemette. 🙂

   Det er den lille 13″ jeg har valgt, for opløsningen er så stor at den snildt går an og nåe jeg virkelig skal lave noget grafisk til jobbet eller sådan på den, så sætter jeg bare en ekstern stor skærm til. 🙂

   Og ja, den er så dejlig let at have med så en stor har aldrig været i tankerne. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.