Menu
Dagligdagen

Shit…. hvad fanden gør jeg så?

Jeg læste denne nyhed her for et øjeblik siden og troede ikke havd jeg læste. Det kan de da ikk, altså…. der er jo vildt mange der bruger den tjeneste ikk’. Nej det er der så ikke og igennem de sidste år er tallet åbenbart faldet så meget, at Google er nød til at lukke tjenesten. 🙁

Alle de blogs og nyheds sites jeg følger, liggende der og jeg bruger min Google Reader konto til at logge ind på Feeddler appen som så trækker alle feeds ind, så jeg kan se dem på både iPaden og på min iPhone.

Jeg har altid været super glad for Google Reader og skal nu på jagt efter et andet sted, hvor alle mine feeds kan opbevares. Men ikke mok med at jeg skal på jagt, alle feed apps skal også på jagt. For de aller fleste af dem tilbyder jo netop deres bruger at logge ind med brugerens Google Reader konto.

Jeg må igang med at trække alle feeds ud af Google Reader, så jeg har dem liggende, for jeg kan slet ikke huske alle de websteder udenad. Jeg håbe på, at det nye sted, jeg forhåbentlig finder, er så smilt indrettet, at jeg bare kan importere dem, for at taste alle dem manuelt, det får jeg aldrig gjort.

Hvis du har et godt alternativ til Google Reader, må du da godt lige smide den i kommentaren her.

0

32 kommentar

 • Anne
  14. marts 2013 at 06:06

  Pokkers…det var en kedelig oplysning 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 06:10

   Ja, en af de rigtig træls Anne. 🙁

   Reply
 • Alice M
  14. marts 2013 at 06:43

  Neiiiii!!!

  Det kan de da ikke? Jeg græder også lidt… Suk!

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 06:47

   Det er lige før det er en katastrofe Alice. Lad os håbe der er mange der skriver til Google, så de ikke lukker. Men jeg tro desvære ikke at det står til at ændre. 🙁

   Reply
 • Nola
  14. marts 2013 at 07:52

  Google Reader er ikke noget som jeg har brugt.
  De mener at der ikke er nogen grund til at gå i panik endnu…. for de andre udvikler bringer helt sikkert noget ligeværdigt på banen. En udvidelse af Reeder er åbenbart mulig.
  Så vent og se…..der er jo dog lidt tid til 1. juli endnu 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 09:16

   Det kan godt være at der kommer alternativer Nola – og det er jeg sikker på der gør og de findes også allerede, bare ikke så lette som GR. Men med 250+ feeds i min reader, så er det ikke sådan lige noget man flytter. Det er det der kan få mig op af stolen. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  14. marts 2013 at 08:00

  Jeg blev også lidt varm om ørerne, da jeg læse nyheden … jeg håber også, at du skriver, hvis du finder et alternativ 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 09:17

   Jeg skal nok skrive hvis jeg finder en egnet og hvor det er muligt at impotere fra GR 🙂

   Reply
 • rune
  14. marts 2013 at 09:10

  Ja det er mega træls… leder pt efter et alternativ…

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 09:18

   Meget Rune – hvis du finder en egnet reader, så må du meget gerne dele det med mig. 🙂

   Reply
 • rune
  14. marts 2013 at 09:37
  • Catarina
   14. marts 2013 at 12:20

   Hej Rune
   Mage tak for linkene. 🙂 nej jeg kan se på Twitter, at rigtig rigtig mange ikke er glade for den “løsning”, og jeg håber da at det hele ender med at Google ikke lukker tjenesten. 🙂

   Feedly, logger jo også med med Google Reader, så den kan jo egentlig ikke bruges.

   De andre skal jeg lige kikke på.

   Reply
 • Per Teilmann
  14. marts 2013 at 09:51

  Jeg fik også morgenkaffen galt i halsen 😉
  Feedly ligner en mulighed, men tråden følges for gode idéer 😉

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 12:22

   Som Liselotte skriver, så hiver Feedly feedne ind fra nettop Google Reader, så desværre Per – den gør også. 🙁

   Reply
 • Liselotte
  14. marts 2013 at 10:16

  Feedly interagerer med Google Reader – jeg bruger Feedly og er meget glad for den mulighed, men er også lidt på Herrens Mark nu 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 12:23

   Ja, det er skisme ret så træls og jeg håber at jeg finder en anden løsning. Men mest håber jeg på at Google ikke lukker tjenesten, efter alle de reaktioner som den har afstedkommet på Twitter. 🙂

   Reply
 • Therese
  14. marts 2013 at 10:54

  Jeg tænkte det samme som dig. SHIT !

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 12:23

   Det er noget rigtigt hø. 😕

   Reply
 • Mia
  14. marts 2013 at 18:21

  Jeg stemmer i og brokker mig også over de lukker reader ned. Det samme med iGoogle som jeg også er glad for at bruge.

  Og ja, pip endelig op, hvis du finder et godt alternativ hvor man kan importere fra Googles Reader

  Reply
  • Catarina
   14. marts 2013 at 18:33

   Ja, det er ret så træls Mia – og det var lige ved at få mig op i det røde felt. Men Per har lige skrevet (længereoppe) at det ser ud til at Feedly har vidst at det ville ske og er forberedt. Det er bestemt en mulighed der kal undersøges lidt nærmere. 🙂

   Reply
 • Alice M
  14. marts 2013 at 21:10

  Feedly burde være løsningen

  Reply
  • Catarina
   15. marts 2013 at 07:24

   Ja, umiddelbart ser det sådan ud Alice. 🙂
   Jeg vil dog tjekker et par andre ud, for at se hvordan de ser ud. 🙂

   Reply
 • Rav og krat
  14. marts 2013 at 21:19

  Det har jeg også opdaget men kan se at jeg via blogloving kan importere og læse de blogs jeg følger nu ved et enkelt klik 🙂
  Go’ aften til jer

  Reply
  • Catarina
   15. marts 2013 at 07:25

   Jeg er ikke så vild med den måde Bloglovin præsentere feedsne, så den tror jeg ikke jeg vælger. Men det er helt klart en mulighed, hvis man ikke har så mange feeds. 🙂

   Reply
 • Nola
  14. marts 2013 at 23:36

  Jeg ved ikke om dette kan hjælpe jer, men jeg faldt lige over det.

  http://blogfantastisk.blogspot.dk/2013/03/google-reader-lukker.html

  Reply
  • Catarina
   15. marts 2013 at 07:27

   Tak for linket Nola 🙂 Jeg er dog ikke vil med den måde feedsne bliver præsenteret på ved Blogloving og specielt ikke nat jeg har så mange feeds som jeg har. Men der er heldigvis tid til at kikke på de mange alternativer der er. 🙂

   Reply
 • Stine
  15. marts 2013 at 16:09

  Feedly skulle eftersigende have planket Google Reader’s API så er man først oprettet ved Feedly burde man have adgang til de RSS feeds, også efter Google Reader lukker. Det håber jeg er rigtigt for jeg kommer sørme til at savne den!

  Reply
  • Stine
   15. marts 2013 at 16:11

   Det havde Per så allerede skrevet… Jeg kommenterede først og læste kommentarer bagefter. Ups!

   Reply
   • Catarina
    16. marts 2013 at 07:45

    Helt ok Stine 🙂

    Der er nok flere “udbydere” som inden længe kommer med samme udspils som Feedly og heldigvis er der et par måneder til. Jeg har god allerede ekporterende alle mine feeds, så jeg bare har dem liggende

    Kan for begge dine kommenter Stine og god weekend. 🙂

    Reply
 • Nu er det lige ved og næsten
  27. juni 2013 at 10:02

  […] marts var jeg meget overrasket (men tangering af panik), over at læse at Google havde valgt at lukke deres Reader ned den 1. juli 2013. En reader som jeg […]

  Reply

Skriv en kommentar