Menu
Familieliv

Søndagshygge med lam, påskeæg og film

Midt på eftermiddagen, faktisk lige da jeg stod og lavede påskeæg, skrev Daniel at han sad i toget og ville være i Odense kl. 17:30. Christian agerede chauffør og hentede den unge mand ved stationen. Efter velkomstknusene, spurgte jeg om sulten var ved at melde sig og ja, det var den, så lammekøllen blev smidt i ovnen iklædte hvidløg og persille. En masse rodfrugter blev langt i bunden og så måtte vi lige vente lidt inden det hele var klar.

Vi spiste til vi var ved at revne, men det forhindrede nu ikke et par af os at snuppe et par påskeæg til filmen som blev set efter opvasken.

En aften fuld at hygge og lækkerier og jeg tro dagen i dag, bliver lidt af samme kaliber, omend Søren skal arbejde lidt.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar