Søndagshygge med lam, påskeæg og film

1. april 2013

Midt på eftermiddagen, faktisk lige da jeg stod og lavede påskeæg, skrev Daniel at han sad i toget og ville være i Odense kl. 17:30. Christian agerede chauffør og hentede den unge mand ved stationen. Efter velkomstknusene, spurgte jeg om sulten var ved at melde sig og ja, det var den, så lammekøllen blev smidt i ovnen iklædte hvidløg og persille. En masse rodfrugter blev langt i bunden og så måtte vi lige vente lidt inden det hele var klar.

Vi spiste til vi var ved at revne, men det forhindrede nu ikke et par af os at snuppe et par påskeæg til filmen som blev set efter opvasken.

En aften fuld at hygge og lækkerier og jeg tro dagen i dag, bliver lidt af samme kaliber, omend Søren skal arbejde lidt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar