Menu
Familieliv / Livet

Så er jeg klar igen

Selvom arbejdsugen var en af de lidt kortere, så trak den alligevel tænder ud os mig. Og efter en lang fredag, med møde med vores hollandske moderfirma, kom jeg ret så brugt hjem sidst på eftermiddagen i går. Jeg var simpelthen så brugt, at jeg var nød til at gå ind og lægge mig en lille time, inden jeg overhovedet kunne bruge hjernen igen.

Aftenen gik med afslapning film og småsludren med Søren og Christian. Men sådan en lur er ikke altid af det gode, forstået sådan, at da jeg ville i seng, så var jeg faktisk slet ikke træt. Jeg satte mig i stedet og så et par film. Aftenen blive til nat, inden jeg tørnede ind og derfor var jeg heller ikke vildt tidligt oppe i morges, hvilket jeg ellers godt kan lide på en lørdag.

20130406-172019.jpg

Lørdagen er blevet brugt på mere hygge og så kastede jeg mig lige over køkkenet, som trængte til en af de grundigere ture med skurresvamp og lidt let knofedt. Nu går der heldigvis en rum tid før det er nødvendigt igen.

20130406-173530.jpg

Der er blevet handlet godt og grundigt ind, og jeg er mere end klar til at kaste mig ind i resten af lørdagen med god samvittighed og endnu mere hygge. Lige nu nyder jeg at for enden af langbordet, hvor jeg har udsyn til resten af huset, på begge sider.

Weekender er nu en god opfindelse og jeg er klar til resten af den.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Annemette
  6. april 2013 at 20:40

  Rigtig god rest weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. april 2013 at 20:42

   Tak skal du have Annemette 🙂 og i lige måde.

   Reply
 • Pernille
  7. april 2013 at 00:08

  Fortsat god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 08:03

   Tak og i lige måde Pernille. 🙂

   Reply
 • Trine
  7. april 2013 at 08:47

  Weekender er bare skønne. Rigtig god fornøjelse med resten af den…

  Reply
  • Catarina
   7. april 2013 at 08:49

   Tak og i lige måde Trine. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  15. april 2013 at 19:26

  Jeg er så vild med den blomster potte du har. Det har jeg vist sagt før. Nu er jeg så bare så fri at spørge dig om, hvor du har fundet den? – Måske kan jeg hitte en der ligner 🙂
  Ønsker dig en dejlig mandag aften.

  Reply
  • Catarina
   15. april 2013 at 20:01

   Jeg er osse ret så vild med den og jeg købte den hos bin blomsterhandler, som er en lidt speciel en. Men jeg tror da sagtens den kan findes hos andre, ellers må du sige til, så kan jeg godt købe dem for dig og få dem sendt. De findes i øvrigt i tre eller fire forskellige størrelser. 🙂

   Reply
   • Karin Abildhauge
    16. april 2013 at 08:02

    Jeg vil ud og kigge rundt. Ved der er flere steder, hvor det er muligt. Har forøvrigt et gavekort til en, måske er jeg heldig der.

    Hvis ikke, så kontakter jeg dig. Jeg har lige udset stedet hvor den skal stå, og jeg kan bare ikke undvære den 😉

    Reply
    • Catarina
     16. april 2013 at 08:29

     Held oh lykke med shoppingen og hvis det ikke lukke lykkedes, så suger du bare til Karin 🙂

     Reply

Skriv en kommentar