Jeg kunne godt

17. april 2013

..altså, have blevet liggende i sengen og bare nydt dagens mildhed og lytte til fuglenes morgensang. Men nu er jeg oppe og klar til endnu en dag på kontoret. I dag er vi heldigvis kun to på på kontoret. Lone og jeg holder skansen, da vi har sendt vores tre kontorkammis til Holland i dag og i morgen. Lone og jeg er enige om, at den ro der nu bliver på kontotet de næste to dage, skal bruges til at komme i bund med nogle af vores respektive bunker. Det bliver slet ikke så dårligt og for at sige det ærligt, ja så har vi glædet os en smule. På fredag bliver der nemlig fuldt hus igen, da vi der har salgsmøde og alle kollegaerne fre landevejene kommer ind.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Nola 17. april 2013 at 08:33

  Det kender jeg godt – det er dejligt når der sker noget og terminerne presser på, men den omvendet er også skønt…..måske er det bare forandringen i sig.
  Nyd dagen og roen 🙂

  • Reply Catarina 17. april 2013 at 18:39

   Det er nemlig osse de der gør det sjovt i vores branche. Men derfor er det alligevel dejligt når der er ekstra ro på g tid til at komme i bund. 🙂

 • Reply Trine 17. april 2013 at 08:46

  Sådanne dage har jeg altid elsket. Jeg får bare mere fra hånden når jeg nærmest er alene på kontoret 🙂

  Hav en skøn onsdag.

  • Reply Catarina 17. april 2013 at 18:40

   Det er nemlig lige præcis det, jeg får meget mere fra hånden på de dage. 🙂

   Ha’ en rigtig god aften.

 • Reply Karin Abildhauge 17. april 2013 at 08:51

  Det med at blive liggende bare lige 5 minutter længere, kender jeg alt for godt. Især nu, hvor jeg igen kan sove om natten, efter jeg accepterede en lille smule af det der tales meget om for tiden. En lille pille, til at dæmpe smerte psykisk (saroten 10 mg). Jeg nyder at kunne sove ;-).

  Vidunderligt dejligt at være 2 på kontoret, i stedet for fuld hus. Det giver en dejlig ro, til at få nogle for hånden. Håber ikke der er meget forstyrrelse pr. telefon, sådan en dag.

  • Reply Catarina 17. april 2013 at 18:42

   Aii, hvor lyder det dejligt at du igen kan sove unde afbrydelser. Det glæder mig virkelig meget Karin. 🙂

   Vi har begge nydt at der i dag var ro og fået en masse fra hånden. 🙂

  Skriv gerne en kommentar