Puha, det er altså bare ikke mig

27. maj 2013

…altså det med at lave reklame på min blog. Nu har jeg lavet to styks bare i dag, og det er de eneste mails, af de mange der bliver ved med at dumpe ind i min mailbakke, som jeg har sagt ja til, alle andre har pænt fået et “nej tak” med på vejen. Jeg dur simpelthen ikke til det og det keder mig i den grad at skulle reklamere for noget på den måde. Ikke at jeg ikke har skrevet min erlige mening, for det har jeg og det måtte jeg osse gerne, men jeg gider ikke at have det hængende over hovedet, at jeg skal skrive noget. Jeg vil meget heller skrive om de produkter jeg selv finder og er glade for, og på den måde “reklamere”, end at få forespørgsler fra andre. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Hege 27. maj 2013 at 19:58

  Men hvorfor valgte du egentlig å si ja til disse tilbudene?

  • Reply Catarina 27. maj 2013 at 20:16

   Som jeg skriver i teksterne… Fordi de fristede 😉

 • Reply Trine 27. maj 2013 at 20:22

  Puha hvor jeg kender det… Deltog selv i sådan noget på min gamle blog og det var heller ikke mig.

  Men nu kan du sige at du har prøvet det:-)

  • Reply Catarina 27. maj 2013 at 20:31

   Det er nemlig lige præcis det jeg gør og aldrig vi gøre igen. 🙂

   Slut prut finske… eller noget.

 • Reply Karin Abildhauge 2. juni 2013 at 09:43

  Jeg kender det godt. Reklamen er lavet til at sælge, der er et eller andet der fanger vores opmærksomhed, og ingen ville kunne sige sig fri af, de ikke er blevet påvirket, på en eller anden måde.
  En enkelt eller 2 over en periode er okay for mig, desværre bliver vi “angrebet” med reklame, uanset hvor vi vender og drejer os.
  Derfor forstår jeg din handling, og den efterfølgende reaktion.
  Jeg benytter ofte en sætning omkring opdragelse.
  – Børn gør som vi gør, ikke som vi siger –
  Og her falder tanken så lige over på vi voksne, vi kan ikke 24/7 gå mod strømmen, følge det vi dybest set helst vil, vi falder også i, og gør det vi ser, og ikke det vi siger.
  Vi er mennesker, og vi gør fejl, ellers lærer vi ikke.

  • Reply Catarina 2. juni 2013 at 13:00

   Hi hi, nej der er har du ganske ret – vi falder osse i præcis som andre, men så er det osse godt at vi lære af vores fejl. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.