Jeg glæder mig til en tur over Storebælt

14. juni 2013

… og vores årlige tur på bakken som Søren og jeg skal på i morgen aften. Endnu engang skal vi over og se Cirkusrevyen og som de fleste gange vi har været derover, har vi osse i år fået pladser på 1. række, og enda endnu bedre pladser end vi tidligere har haft, nemlig på sæde 1 og 3.

Men først skal fredagaften nydes med manden i mit liv.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Susanne 14. juni 2013 at 19:02

  Håber I får en super tur, det skulle eftersigende være rigtig godt i år. Der sidder en ung dame ved siden af mig som er ret misundelig på dig lige nu 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 19:17

   Tak skal du have Susanne. Ja, jeg har osse læst at den skulle være god, men det synes jeg nu den er hvert år, nok fordi man selv er tilstæde. 🙂

   Du må tage den unge dame med ind og se den senere eller til næste år – det er virkelig en oplevelse at se den live, helt anderledes end på TV. 🙂

 • Reply Kisser 14. juni 2013 at 19:14

  Glæd jer. Det er en af de bedste revyer inden for de sidste 10 år. Har set den 2 gange i maj.
  Og jeg skal nok tie stille om de bedste numre.
  Blot nævne navne som Ole Henriksen og Søren Ryge og Linje 3…
  God fornøjelse.

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 19:18

   Det gør vi skisme osse Kisser og tak. 🙂

   Ja, de numre har jeg osse læst om i anmeldelserne. 🙂 Jeg synes altis det er noget specielt at se sådan noget live, det er helt anderledes end at se det i TV, for stemningen kommer ikke rigtigt igennem på skærmen. 🙂

 • Reply Pernille 14. juni 2013 at 21:18

  God tur 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 22:36

   Tak skal du have Pernille 🙂

 • Reply Therese 14. juni 2013 at 21:28

  Ih hvor hyggeligt. Du ved hvor der er kaffe, hvis I skal pitstoppe. Håber I får en skøn skøn dag <3

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 22:39

   Tak søde, det vil jeg huske 🙂

   Ha’ en skøn aften i JERES hus 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.