Jeg glæder mig til en tur over Storebælt

14. juni 2013

… og vores årlige tur på bakken som Søren og jeg skal på i morgen aften. Endnu engang skal vi over og se Cirkusrevyen og som de fleste gange vi har været derover, har vi osse i år fået pladser på 1. række, og enda endnu bedre pladser end vi tidligere har haft, nemlig på sæde 1 og 3.

Men først skal fredagaften nydes med manden i mit liv.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Susanne 14. juni 2013 at 19:02

  Håber I får en super tur, det skulle eftersigende være rigtig godt i år. Der sidder en ung dame ved siden af mig som er ret misundelig på dig lige nu 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 19:17

   Tak skal du have Susanne. Ja, jeg har osse læst at den skulle være god, men det synes jeg nu den er hvert år, nok fordi man selv er tilstæde. 🙂

   Du må tage den unge dame med ind og se den senere eller til næste år – det er virkelig en oplevelse at se den live, helt anderledes end på TV. 🙂

 • Reply Kisser 14. juni 2013 at 19:14

  Glæd jer. Det er en af de bedste revyer inden for de sidste 10 år. Har set den 2 gange i maj.
  Og jeg skal nok tie stille om de bedste numre.
  Blot nævne navne som Ole Henriksen og Søren Ryge og Linje 3…
  God fornøjelse.

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 19:18

   Det gør vi skisme osse Kisser og tak. 🙂

   Ja, de numre har jeg osse læst om i anmeldelserne. 🙂 Jeg synes altis det er noget specielt at se sådan noget live, det er helt anderledes end at se det i TV, for stemningen kommer ikke rigtigt igennem på skærmen. 🙂

 • Reply Pernille 14. juni 2013 at 21:18

  God tur 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 22:36

   Tak skal du have Pernille 🙂

 • Reply Therese 14. juni 2013 at 21:28

  Ih hvor hyggeligt. Du ved hvor der er kaffe, hvis I skal pitstoppe. Håber I får en skøn skøn dag <3

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 22:39

   Tak søde, det vil jeg huske 🙂

   Ha’ en skøn aften i JERES hus 😀

  Leave a Reply