Menu
Skallebølle 2004-2021

Bedre sent end aldrig

I aftes var en ualmindelig god aften. Sådan en aften hvor jeg bare bliver glad helt ind i den allermindste celle i kroppen. Det var nemlig i aftes at Søren kom hjem, efter mange mange dage i det sydøstlige europa. Vi troede det var sidste gang han skule rejse, men den holdt ikke hele vejen, for allerede på mandag tager han afsted igen, men denne gang kun i 4 dage, så det er vist til at overleve.

Men aller først er der en skøn weekend i vente, en med masser af hygge og dejlig underholdning. Fredagen er i gang og jeg glæder mig over de små ting, for vejret er ikke det aller fedeste sommervejr, men haven nyder det vist. 😉

20130614-064446.jpg

20130614-064451.jpg

I går eftermiddags, opdagede jeg at den ene af mine to klematis, endelig havde foldet sine saftsprængte knopper ud og lige nu viser den sine smukkeste luserøde/pink blade. Og der er flere på vej. Den anden, som jeg mener er en dyb lila farve, står på spring, men er endnu ikke helt klar. Måske i weekenden.

En dejlig kort fredag på jobbet venter inden jeg kan holde weekend. Det er ok med mig.

Må du få en dejlig fredag, på trods af regnen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Susanne
  14. juni 2013 at 11:04

  Dejligt at han er hjemme igen, ærgligt at han allerede skal afsted igen mandag 🙁
  Sikke en smuk klematis, jeg har en der ligner, måske også er den samme, hvem ved 🙂
  Håber I får en fantastisk weekend, og vejret bedre sig 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2013 at 11:17

   Tak skal du habve Susanne 🙂

   Jeg er ikke så god til at huske mine planters navne, sådan i detaljer, men jeg tror at din den ene klematis er den samme som min, ud fra billederne at dømme. 🙂

   En rigtig god weekend til jer alle.

   Reply
 • Annemette
  14. juni 2013 at 11:33

  Godt at Søren er hjemme igen, selvom det kun er for weekenden, men de 4 dage næste gang er til at overkomme især hvis det er sidste gang 😉

  Smukke blomster, dem har jeg dyrket rigtig mange af, i alle afskygninger i sin tid på Gartnerskolen 🙂

  Rigtig god weekend til jer 😉

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2013 at 12:10

   Det skulle være sidste gang – men man ved jo aldrig 😉 Men dejligt at han er hjemme igen.

   jeg har haft klematis siden vi flyttede herud, og jeg elsker de blomster. 🙂

   Reply
 • gittesp
  14. juni 2013 at 12:45

  Mine klematis’er blomstrer også nu – så er det sommer.
  God fredag 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2013 at 15:10

   Tak og i lige måde Gitte. Ja, sommeren er her, bare med nedskruede temperature i disse dage. 🙂

   Du ønskes osse en god fredag.

   Reply

Skriv en kommentar