Bedre sent end aldrig

14. juni 2013

I aftes var en ualmindelig god aften. Sådan en aften hvor jeg bare bliver glad helt ind i den allermindste celle i kroppen. Det var nemlig i aftes at Søren kom hjem, efter mange mange dage i det sydøstlige europa. Vi troede det var sidste gang han skule rejse, men den holdt ikke hele vejen, for allerede på mandag tager han afsted igen, men denne gang kun i 4 dage, så det er vist til at overleve.

Men aller først er der en skøn weekend i vente, en med masser af hygge og dejlig underholdning. Fredagen er i gang og jeg glæder mig over de små ting, for vejret er ikke det aller fedeste sommervejr, men haven nyder det vist. 😉

20130614-064446.jpg

20130614-064451.jpg

I går eftermiddags, opdagede jeg at den ene af mine to klematis, endelig havde foldet sine saftsprængte knopper ud og lige nu viser den sine smukkeste luserøde/pink blade. Og der er flere på vej. Den anden, som jeg mener er en dyb lila farve, står på spring, men er endnu ikke helt klar. Måske i weekenden.

En dejlig kort fredag på jobbet venter inden jeg kan holde weekend. Det er ok med mig.

Må du få en dejlig fredag, på trods af regnen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Susanne 14. juni 2013 at 11:04

  Dejligt at han er hjemme igen, ærgligt at han allerede skal afsted igen mandag 🙁
  Sikke en smuk klematis, jeg har en der ligner, måske også er den samme, hvem ved 🙂
  Håber I får en fantastisk weekend, og vejret bedre sig 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 11:17

   Tak skal du habve Susanne 🙂

   Jeg er ikke så god til at huske mine planters navne, sådan i detaljer, men jeg tror at din den ene klematis er den samme som min, ud fra billederne at dømme. 🙂

   En rigtig god weekend til jer alle.

 • Reply Annemette 14. juni 2013 at 11:33

  Godt at Søren er hjemme igen, selvom det kun er for weekenden, men de 4 dage næste gang er til at overkomme især hvis det er sidste gang 😉

  Smukke blomster, dem har jeg dyrket rigtig mange af, i alle afskygninger i sin tid på Gartnerskolen 🙂

  Rigtig god weekend til jer 😉

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 12:10

   Det skulle være sidste gang – men man ved jo aldrig 😉 Men dejligt at han er hjemme igen.

   jeg har haft klematis siden vi flyttede herud, og jeg elsker de blomster. 🙂

 • Reply gittesp 14. juni 2013 at 12:45

  Mine klematis’er blomstrer også nu – så er det sommer.
  God fredag 🙂

  • Reply Catarina 14. juni 2013 at 15:10

   Tak og i lige måde Gitte. Ja, sommeren er her, bare med nedskruede temperature i disse dage. 🙂

   Du ønskes osse en god fredag.

  Skriv en kommentar