Traditionen tro

19. juni 2013

… ja så får Chriatian og jeg jo ofte sushi den ene af de dage Søren ikke er hjemme, og da vejret ikke var til grille eller spisning på terrassen, så ofrede Christian sig og kørte ind og hentede sushi til os.

IMG_1902IMG_1901

IMG_1904IMG_1903
                  
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Nola 20. juni 2013 at 08:49

    uhmmmm det kunne jeg altså sagtens spise hver anden dag! Her er det bare ret dyrt, faktisk koster det doppelt så meget som i DK :-/ Men i weekenden står det også på vores spiseplan jubiiii 🙂

    • Reply Catarina 20. juni 2013 at 09:20

      Jeg kunne ikke spise det hver dafg, men sådan engang imellem er det bare skønt 🙂 Det er da vildt at det er så dyrt hos jer 🙁 Så må du huske at spise det når du er i DK. 🙂 Og velbekomme i weekenden. 🙂

    Skriv en kommentar