Menu
Dagligdagen

Kan du komme til Catarina

…yep, det tro jeg vist nok jeg kan. Åhh ja, det er vist rigtigt, jeg tror faktisk jeg har glemt at fortælle, at jeg lige om lidt har fri i hele 4 dage. 4 dage. Er du vimmer mand, det er jo lig med en laaaang og dejlig weekend, det er vist lige til at holde til.

I dag håber jeg vejret holder tørt og solen kikker frem, for i eftermiddag kommer en af de dejlige fantaster fra KBH, så jeg satser på at vi kan sidde på terrassen og spise, drikke vin og bobler. Og ydermere så kommer Søren osse hjem i dag, det gør mig så glad, glad helt dybt ind i mig.

IMG_1908IMG_1907

Men aller først vil jeg altså sidde her på morgenterrassen og nyde min te, for selvom solen ikke skinner og det er ret så, så er det faktisk allerede dejligt lunt, men osse en smule klamt, på den der fugtige måde.

10 kommentar

 • gittesp
  20. juni 2013 at 08:17

  Herligt med fridage …. og mon ikke solen viser sig hos dig – her er den fremme. Skønt 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. juni 2013 at 08:24

   Aii, er den fremme hos dig – så er der osse håb for os. Jeg krydser fingre. 🙂

   Ha’ en dejlig dag Gitte. 🙂

   Reply
 • Nola
  20. juni 2013 at 08:46

  uhm det lyder som om en perfekt dag er i sigte 🙂 Nyd det hele!!

  Reply
  • Catarina
   20. juni 2013 at 09:18

   Tak Nola, det vil jeg gøre og du må have en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Susanne
  20. juni 2013 at 11:37

  Ja det var et lidt underligt vejr her til morgen, vi blev holdt vågen et par timer i nat, med de største lyn jeg længe har set. Mon solen er kommet frem hos dig, det er den nemlig her hos os. Håber du får nogle fantastiske dejlige fridage 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. juni 2013 at 12:35

   jeg har ikke hørt om det har tordnet eller set lyn, men jeg kunne se at det har regnet. 🙂

   Solen er endnu ikke kommet frem herover, men det er allerede ret lummert og temperaturen siger 23° 🙂

   Reply
   • Susanne
    20. juni 2013 at 20:35

    Kl. 10:15 i formiddags viste temperaturen 27,4 gr her og her har været ulideligt lummert hele dagen.

    Reply
    • Catarina
     21. juni 2013 at 20:19

     Ja, det må have været lummert. Os os kom temperaturen ikke over 22, men det var til at holde ud, selvom jeg dog ville have ønsket at vi havde haft noget mere sol og varme. 🙂

     Reply
 • Annemette
  20. juni 2013 at 11:50

  God forlænget weekend, håber vejret bliver godt 😉

  Vi tager en smuttur til Prag i morgen til søndag, så her må temperaturen gerne falde en del, så det er til at holde ud 😉

  Reply
  • Catarina
   20. juni 2013 at 12:38

   Så må I have en rigtig dejlig og skøn weekend. Og send bare varmen op til mig, elsker varme. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar