Så ramte lillefredag

27. juni 2013

20130627-072450.jpg

… og jeg siger “ja tak”, for selvom min uge har været meget kort, synes jeg alligevel det er dejligt at have en forlænget weekend. Iden. Torsdagen byder på en almindelig arbejdsdag, men weekenden starter allerede for mig i dag, da jeg i morgen har fri. Når jeg har fri i eftermiddag, skal jeg skynde mig hjem, med mere end 100 km/t, for hjemme bliver Christian hentet i limousine allerede kl 16:00, og jeg har fået lov til at fotografere ham og de to gutter som allerede sidder i bilen når Christian hentes, og det er inde i bilen billederne skal tages. Jeg håber dælme dyttende jeg når det, men hvis det skulle glippe, har jeg allierede mig med mellemstemanden Sebastian, som kom i går. Når de kører fra os af, skal de videre ind og hente nogle flere og derefter cruise inde i Odense, inden den står på gallafest på Gymnasiet i aften.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 27. juni 2013 at 11:13

  Håber virkelig at du når det 🙂 håber også at drengen får nogle dejlige festlige dage, hvor vejret viser sig fra den flotteste side. Ikke ligesom sidste år, hvor Rasmus´studenterkørsel, fandt sted på en dag med dags lang styrtregn og tordenvejr.

  • Reply Catarina 27. juni 2013 at 12:00

   Lige nu liger det sidste år ved din søn, for det står ned i stænger. 😕 Men det er da i det mindste ikke torden.

   Jeg håber osse jeg når det – men nu får vi at se 😉

 • Reply Nola 27. juni 2013 at 12:47

  Jeg er overbevist om at du når det (krydser fingre, så skulle den være klaret ;-))
  Det bliver en spændende weekend med masser af fest og afslutning. Nyd den 🙂

  • Reply Catarina 27. juni 2013 at 13:20

   Jeg har brug for det, men vi er flere som har studenterarrangementer i de her dage og nogle arrangementer er vigtigere end andre. 😉

   Men jeg satser og tak for de krydsede fingre. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.