Meget stille lørdag

Ud over Mads og Monopoet i radioen og vaskemaskines snurren i bryggerset, er her meget stille Det er kun søren og jeg der er hjemme, Sønnige er oppe hos køresten i det høje nord, i denne weekend.

DSC_6667

Jeg sidder for enden af langbordet og nyder min te og læser lidt blogs og nyheder, mens jeg bollerne står under et klæde på bordet og hæver.

DSC_6669

Lørdagen skal brugs til lidt praktisk herhjemme, vasketøj skal ordnes og støvet skal flyttes. Men ellers skal lørdagen bare bruges på hvad vi har lyst til. Måske jeg skal have en lille lur på et tidspunkt, for nattens søvn af en af de der urolige.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Meget stille lørdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.