Menu
Bloggeriet

Jeg er blev klogere

TheeOldReaderI slutningen af juni skrev jeg at jeg have fundet den perfekte erstatning for Google Reader. Det troede jeg også jeg havde, og jeg var faaktisk ret glad for den måde den præsenterede mine feeds på, men når det er sagt, så har den den sidste måned eller mere, været ret ustabil og der har også været dage hvor den slet ikke virkede på grund af over belastning. 🙁

Jeg gik derefter på jagt efter en anden jeg kunne bruge i stedet, men det kunne ikke være hvilken som helt anden, for jeg ville jo gerne have at den talte sammmen med den, for mig bedste app, at læse feeds på, på telefonen og på i tablet. Den jeg bruger der er jo Feeddler Pro og jeg har siden jeg fandt den for snart to år siden, kun brugt den.

Jeg vil nødig komme til at sige, det samme som i juni, at jeg nu har fundet den perfekte reader. InoReaderMen InoReader, som for mig var ukendt indtil for 3 uger siden, er virkelig en super reader og jeg har nu slettet mene feeds hos The Old Reader helt og er gået over til InoReader, både på computeren, telefonen og på min tablet. Indtil nu har den ikke haft nogle nedbrud og den opdater super hurtigt og præsentationen af mine feeds kan jeg selv vælge hvordan skal være i indstillinger.

Så nu er der der jeg har alle mine feeds og forhåbentlig forbliver InoReader stabil. 😉

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  17. august 2013 at 11:31

  Jeg prøver mig frem, i øjeblikket er det Feedly, jeg er også på bloglovin, hvor jeg lander,ved jeg endnu ikke. Lige pludselig stopper jeg op, og tager en beslutning, siger det er den jeg bruger.
  Har lige kigget forbi InoReader 😉

  Reply
  • Catarina
   18. august 2013 at 16:22

   Jeg har prøvet Feedly for mange måneder siden og bryder mig slet ikke om det – så der er slet ikke inde i varmen her. 😉

   Reply
 • Annette
  17. august 2013 at 15:04

  Hmmm, interessant. Jeg bruger i øjeblikket bloglovin men er ikke 100% tilfreds. Kender andre der bruger feedly, men den har jeg ikke forsøgt mig med endnu. Nu skriver jeg den du nævner her bag øret også.

  Reply
  • Catarina
   18. august 2013 at 16:25

   Jeg kan heller ikke lide Bloglovin og derfor var jeg glad da jeg fant den anden, men den var are ret ustabil og derfor osse droppet til fordel for InoReader, såm bare virker, uden nogen dikkedare. 🙂

   Reply
 • Alice M
  18. august 2013 at 12:24

  Jeg bruger Feedly – den fungerer virkelig godt – også på APP.

  Kan slet slet ikke holde bloglovin ud 😉

  Reply
  • Catarina
   18. august 2013 at 16:31

   Jeg prøvede feedly for snar et år siden – både på min computer, tablet og på telefonen. Men jeg bryder mig slet ikke om den måde feedsne vises på og den måde hvorpå at “scroller” igennem dem på, så den blev meget hurtigt valgt fra. 🙂 Nu har jeg noget som passer til mine 250 feeds og som fungere optimalt for mig. Men dejligt at der findes noget for en hver smag. 🙂

   Reply
 • Pernille
  24. august 2013 at 19:43

  Feedly fungerer rigtig godt for mig på computeren, men på min tablet virker den ikke. Jeg har fundet gReader, som umiddelbart er den der fungere bedst. Men hvis det du har fundet findes til android, tror jeg lige jeg skal kigge lidt nærmere 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. august 2013 at 08:05

   Det er nettop det, jeg bryder mig ikke om Feedly på telefonen eller på min tablet, men det her er godt og med FeeddlerPro på telefonen og tabletten, er det lækkert og overskueligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar