Wup wup – et garnlager

Garnlager er måske så meget sagt, men jeg har noget garn, som egentlig burde bruges til noget fornuftigt, for jeg synes heller ikke at det bare skal gå til spilde. Jeg kunne selvfølgelig også forære det væk, men så snes jeg alligevel at jeg bude lave et eller andet af det.

GarnGarnGarnGarnGarnGarn

Men på den anden side, så er der jo ikke meget man kan bruge se få øgler til og kvaliteten er lige så forskellig. Jeg må vist konsultere en veninde når hun returnere fra ferie i Italien.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Wup wup – et garnlager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.