Wup wup – et garnlager

9. september 2013

Garnlager er måske så meget sagt, men jeg har noget garn, som egentlig burde bruges til noget fornuftigt, for jeg synes heller ikke at det bare skal gå til spilde. Jeg kunne selvfølgelig også forære det væk, men så snes jeg alligevel at jeg bude lave et eller andet af det.

GarnGarnGarnGarnGarnGarn

Men på den anden side, så er der jo ikke meget man kan bruge se få øgler til og kvaliteten er lige så forskellig. Jeg må vist konsultere en veninde når hun returnere fra ferie i Italien.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Helle K. 9. september 2013 at 19:45

  Hold da op hvem skulle nu have troet, at du endte med et garnlager? God fornøjelse med at bruge det.

  • Reply Catarina 9. september 2013 at 20:05

   Hi hi, ja, der kan man bare se Helle, jeg kan godt overraske. 😀

 • Reply Annemette 9. september 2013 at 22:08

  Wup wup! Spændende at se hvad du finder på 😀

  • Reply Catarina 10. september 2013 at 11:26

   Måske det bare kommer videre. 🙂

 • Reply Koh-I-Noor (Bettina) 10. september 2013 at 06:36

  Du kan jo også bare have lageret liggende dekorativt i en flettet kurv. Jeg synes garnkurve = hyggestemning. Ligesom bøger. Der er vist noget ro over de ting.

  • Reply Catarina 10. september 2013 at 11:27

   Det er det det har gjort indtil nu, og ved du hvad, det bliver simpelthen så støvet og det er faktisk lidt ulækkert, sunes jeg. Nu er det kommet i en pose og så kommer det nok op til min veninde. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 10. september 2013 at 07:49

  Den kreative tanke skal frem. Det med en fletkurv med garn er super hyggeligt. En anden ting kunne være et tæppe, strikket/hæklet, en dejlig måde at benytte rester på. Har selv lavet nogle til barnevognen, bilen, og bare som hygge.

  • Reply Catarina 10. september 2013 at 11:31

   Garnet har faktisk ligget i en flettet kurv, men det bliver så støvet og det er faktisk ret ulækkert, så nu er det lagt i en pose og så tager jeg det med til veninden i det nordjyske, så kan hun få noget ud af det. 🙂
   Jeg tror jeg er bedre til at starte noget “rigtigt” op end at brugge rester til “et eller andet” . 😉

 • Reply Susanne 10. september 2013 at 14:38

  Jamen dog, hvad skal du dog finde på 😉 den turkise er ret fed synes jeg

  • Reply Catarina 10. september 2013 at 16:25

   Ja, det skulle egentlig have været til et sjal, men det er ikke lige mig at strikke sådan noget. 😉

   • Reply Susanne 11. september 2013 at 08:35

    Kender det udemærket, man har de bedste intentioner og så øh…. ja så bliver det ikke til noget alligevel

    • Reply Catarina 11. september 2013 at 19:09

     Præcis Susanne og jeg har lagt det hele klar til afsendelse. 😉

 • Reply Marina 12. september 2013 at 20:07

  Glæder mig til at guide dig, måske skulle du bare sende det til skørping og se hvad deet så kan blive til 🙂

  • Reply Catarina 12. september 2013 at 20:09

   Det er præcis det jeg har tænkt mig og så snart du er hjemme igen, så ryger det afsted i din retning. Men måske jeg køber noget andet garn og har der brug for din hjælp (opskriftforståelse og sådan). 😀

  Leave a Reply