De ottebenede har haft travlt i nat

I morges hang tågen let over Fyn og gjorde landskabet ret så eventyrligt at se på. Ude i buskene foran, havde de ottebenede haft travlt, for aldrig har jeg set så mange fine små spind som i dag.

Spider web

Nu har solen fo længt fået brændt tågen af og solen skinner – jeg har en del at se til her på jobbet og ender mødes.

Pause eller overspringshandlin, kald det hvad du vil – men jeg må vist igang igen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “De ottebenede har haft travlt i nat”

  • Ja, der så rigtig flot ud i morges – bare synd jeg først lagde mærke til det da jeg var på vej ud i bilen og egentlig ikke lige havde tid til at fange dem rigtigt. 😉

  • Ja, de har virkelig haft trave og jeg vil se om jeg kan lave lidt bedre billeder af dem i morgen, men det rigtige kamera, for det her er bare lige snuppet i farten med mobilen. 🙂

 • Det er et fænomen der hører sensommeren, efteråret til, har jeg ladet mig fortælle. Det er et af de øjeblikke hvor jeg stopper op, beundre deres spin, måske finder et spin med en dråbe fugt. Der er et eller andet der fænger mig.

  Der skal være tid til en pause, bare lige væk fra opgaven, gøre et eller andet der overhovedet ikke har med arbejds opgaven at gøre. Når så man vender tilbage, bliver det hele meget nemmere 😉

  Nu har du jo fyraften.

  • Ja, indeimellem er det nødvendigt at lave andet end arbejde, for ellers kan der lige pludselig være gået mange timer og jeg får flimmer for øjnene. 😀

   Jeg er også vil med det naturen kan frembringe i disse dage og selvom jeg slet ikke, altså som i overhovedet ikke, bryder mig om edderkopper, så elsker jeg at fotografere deres spin og gerne dem, altså når bare de er udenfor. 😉

   Ja, fyraften har vi begge og jeg nyder at sidde og lave ingenting, eller jeg sidder j og skriver til dig, men ellers har jeg ingen planer for aftenen, men lader op til endnu en gad fyldt med møder og afslutning af to kataloger, inden de går i trykken.

   Ha’ en dejlig aften Karin.
   PS: Vi må snart ses i IR. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.