Menu
Livet

Nu er han flyttet hjemmefra…sådan helt rigtigt

Christian

Billede: Christian foran hytte, inden afgang til eget hjem.

I går var virkelig en lang dag. Jeg mødte tidliger ind på arbejde, for jeg havde lige lidt der skulle forberedes til det salgsmøde der var i går. Jeg gik dog ret tidligt og kørte fra arbejde ing og hentede den lejebil, jeg tidligere på ugen, havde reserveret. Hurtigt hjem og så gik Søren og jeg elers igang med at fylde bilen med alle Christians møbler og flyttekasser.

Turen mod Allborg forgik fint og jeg undgik den værste fredagstrafik. Da jeg ankom til vandrehjemmet, sad Christian allerede og ventede på mig udenfor. Vi gik over til hytten og hentede alle Christians ting, hvorefter Christian tjekkede ud. Turen fortsatte til modsatte ende af Aalborg, hvor Christians nye hjem ligger.
Det første vi gjorde var at, jeg startede med at male og Christian gjorde badeværelse, køkken og skab rent. Da alle væge og loftet var malet i stuen, kørte vi ind til Allborg syd og hentede persienner, så der kunne trækkes for. Christian havde aftalt med kæresten, at hun skulle komme og hjælpe og selvfølge også tilbringe den første nat i hans nye hjem sammen med ham.

Vi fik alle flyttekasser og møbler båret ind, og mens de unge mennesker begyndte at pakke ud, fik jeg malet entreen og så var det ellers tid til, at jeg lod de unge om resten og satte kursen mod Fyn. Jeg landede herhjemme 01:20 og var faktisk ret så brugt.

Men en god nats søvn har gjort underværker, o jeg er nu mere frisk end jeg var i nat. Lejebilen er igen afleveret (selvom jeg havde den til i morgen) og jeg sidder nu og nyder lørdagen. En dag som ikke skal bruges på andet end hvad jeg har lyst til. Dejligt.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  14. september 2013 at 12:47

  En underlig tom fornemmelse, nu er han flyttet, hvad så nu tanke. Og hvor er det bare fantastisk at yngste har fået sit eget, hvor han kan sætte sit præg, og nyde de kommende år, med studie,livet,venner og kæresten, og kunne invitere familien til et bid brød.
  Så sendt hjemme, efter en meget travl dag, forstår jeg godt du vælger, at dagen bare skal være fyldt med ingenting.
  Ønsker dig en god lørdag.

  Reply
  • Catarina
   14. september 2013 at 21:10

   Ja, jeg nyder det også på hans vegne og jeg ved at jeg har givet ham alt det gode med her hjemme fra og jeg glæder mig til at komme op og besøge ham, engang her i efteråret og se hvordan han har indrettet sig, sådan rigtigt. For i går bar det hele stadig lidt præ af “flytterod”.

   Dagen ahr kun bragt lidt praktiske gøremål med sig og jeg har også taget en lille lur. 😉

   Reply
 • Helle K.
  16. september 2013 at 13:01

  Jeg må indrømme, at jeg nyder, at mine to yngste nærmer sig alderen, hvor de nok også flytter – så skal vi gamle gå og hygge os i tosomhed 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. september 2013 at 16:41

   Vi hygger os også Helle, men derfor er det nu underligt at han er så langt væk, og nok ikke lige kommer forbi i weekenderne, som vis han havde boet tættere på. 🙂

   Reply
 • Pernille
  20. september 2013 at 08:29

  Hvor er det skønt han endelig har fåetsit helt eget 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. september 2013 at 09:09

   Ja, det er så fedt og han nyder at står med signe egne ting og lave mad og bare det at kunne lukke døren og være sig selv. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar