Med sene arbejdsdage bliver maden derefter

3. oktober 2013

Og i dag blev det også en let en af slagsen. Nemlig to stykker kærnerugbrød. Ikke ret meget var hjemmelavet, ja, faktisk er det kun æbleflæsken der var det, resten er købe mad. Men det gjorde nu ikke madderne dårligere.

Rugbrødsmadder
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Susanne 4. oktober 2013 at 07:23

  De ser da lækre ud, selvom det meste er købemad, hovedsagen er jo også at du får noget sådan som du knokler lige nu 🙂

  • Reply Catarina 4. oktober 2013 at 17:21

   Ja, det er rigtigt Susanne 🙂 Og jeg blev mæt og det var hovedsagen. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 9. oktober 2013 at 10:39

  uhmmm. De er lækre. Så skidt pyt de store kulinariske krumspring ikke er blevet brugt i køkkenet.
  Jeg vil hellere have denne tallerken end en traditionel gang frikadeller op bagt sovs og hvide kartofler, som jeg kender flere, der stadig vælger. Eller Take Away hvor alt har været omkring frituren og/eller er dækket af udefinerbare dressinger.

  • Reply Catarina 9. oktober 2013 at 17:00

   Ja, jeg kan også godt lide sådan en mad, men der er, som du siger mange der spiser Take Away friture mad eller alt det tunge. Ikke at jeg ikke kan lide det, men bare ikke i de mængder som mange sætter til livs. 🙂

  Skriv en kommentar