Menu
Livet

Jubiiii

Så kom jeg endelig så langt at jeg kunne tillade mig at holde ferie. Men for pokker det trak tænder ud her den sidste dag. Alt synes at drille og tiden løb bare afsted, men til sidst kunne jeg ånde ud og sige farvel og til kollegaerne og sætte bilen i gear og smutte hjemad.

Nu er jeg landet herhjemme og er ved at være færdig med at pakke min kuffert. Der mangler faktisk kun lige et par enkelte småting inden jeg lukke den og slappe af resten af denne skønne, fortravlede, grå og smådryppende fredag.

6 kommentar

 • Nola
  4. oktober 2013 at 20:39

  jamen, rigtig god ferie!! Og nyd det hele 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2013 at 22:22

   Tusinde tak skal du have Nola. 🙂

   Reply
 • Ravogkrat
  5. oktober 2013 at 11:54

  Rigtig god ferie…bare det var mig ;-D

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2013 at 12:12

   Det er skønt at vide at man har 14 dage til egen disposition 😊

   Reply
 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2013 at 10:49

  Den fredag var en af de kølige og mørke dage, hvor lysten til at flygte fra Danmark og det der er i vente. Godt du står med den ene fod ude af døren.

  Min ferie bliver jo ikke sol og varme i år, men skidt pyt, det bliver min dejlige elskede yngste der skal have et visit. Afgang FN dagen 24 okt. og hjemme igen 6 dage senere. Vil jo gerne derned igen senere 😉

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2013 at 17:03

   Det bliver så godt at komme ned og se hende og opleve lidt af kulturen sammen med en snart “hjemmevandt”. 🙂 Og selvom der ikke er vildt varmt dernede på det tidspunkt, så er det jo nettop ikke derfor du tager derned. 🙂

   Der er ikke så længe til – det kan hurtigt blive den 24. oktober. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar