Tidlig lørdag morgen er stille

5. oktober 2013

…. meget stille. For klokken er ikke ret meget.

Te på sengen

Morgenteen fik jeg serveret af manden på sengekanten og jeg lå og gassede den en lille halv time inden jeg stod op. Jeg har fået ordnet de sidste småting herhjemme og hussitterne ankommer om et par timer. Ferien er i gang og jeg nyder ikke at have deadlins hængende over hovedet.

Nu vil jeg læse lidt aviser inden jeg snupper et bad og gør mig klar. Der er god tid, og det elsker jeg jo.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Susanne 5. oktober 2013 at 11:39

  Håber I er kommet godt af sted 🙂

  • Reply Catarina 5. oktober 2013 at 12:13

   Det er vi Susanne og lige nu sidder vi i lufthavnen og får lidt mad og drikke 🙂

   God weekend til dig og familien 🙂

 • Reply Christina 5. oktober 2013 at 15:48

  Rigtig god ferie 🙂

  • Reply Catarina 6. oktober 2013 at 13:06

   Mange tak skal du have. 🙂

 • Reply Annemette 6. oktober 2013 at 18:47

  Rigtig god ferie og god rejse 😉

  • Reply Catarina 8. oktober 2013 at 05:24

   Mange tak skal du have Annemette 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 9. oktober 2013 at 10:50

  Dejligt med en rolig opstart, og være i god tid.

  • Reply Catarina 9. oktober 2013 at 17:03

   Det er altid dejligt at være klar og have tid. 🙂

  Skriv gerne en kommentar