Menu
DIY

Lige nu er trøjen hel

Jeg har fået hæftet enderne og den er blevet vaske og tørret, min aller første trøje. Der er et par småfejl, men det er ikke nogen man kan se så længe musikken spiller. Eller jeg kan se dem, men jeg tror ikke andre vil lægge mærke til dem.

Min aller første strikket trøje

Den er belvet rigtig lækker og vamset og jeg er glad for at Liselotte har lavet sådan en opskrift, som er til at forstå for en novice som mig.

Min aller første strikket trøje

Nu er jeg begyndt på hekleriet, og engang i aften, så sætter jeg nok saksen i trøjen og så håber jeg så bare at jeg har lavet det rigtigt, ellers må jeg finde en med en symaskine som kan rede resterne for mig. Hvis det går helt galt, er det bare ærgerligt, for så har jeg lært noget under vejs og jeg er jo igang med en anden trøje.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Marina Nothlev
  25. oktober 2013 at 17:55

  Hvor er den altså blevet flot cat
  Jeg synes det er modigt at du klipper den op, håber det går godt
  Jeg mangler selv det sidste ærme på min trøje, så er jeg også færdig
  Det er en fin trøje og strikke, nem og forståeligt mønster
  Det jeg nok bedst kan lide er at der ikke er ret meget at sy sammen og montere når man er færdig
  Glæder mig tilsat tage min i brug
  Jeg har også en anden på vente som jeg har købt garn til
  Jeg kan godt blive lidt hooked når jeg først kommer igang med pindene og så har jeg bare ikke tid nok til alle de projekter der vælter ud af hovedet på mig

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2013 at 18:29

   Det er vildt hyggeligt at sidde ed noget i hænderne og så vide at det bliver en fint resultat. Jeg har færdiggjort min aller første trøje og det takket være den lette opskrift. Jeg ved ikke om jeg er modig, men jeg besluttede jo fra start af at den skulle klippes op. 🙂

   Jeg sidder også om morgenen og strikker inden arbejdet kalder, det er en dejlig måde at slappe af på inden pligterne kalder.

   Reply
 • susanne
  25. oktober 2013 at 18:39

  Jeg giver den 9 ud af 10, indtil videre… 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2013 at 22:18

   Tak søde 🙂

   Reply
 • Annemette
  25. oktober 2013 at 19:40

  Armen du er bare så cool! Det er så fedt at du bare kaster dig ud i det! 😉 Jeg sidder og hepper og glæder mig helt vildt til at se det færdige resultat 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. oktober 2013 at 22:20

   Hi hi, ja, man skal jo prøve det og se hvordan det går, for at lære det. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  25. oktober 2013 at 23:23

  Så lækker, og super stærkt gået….. skønhedsfejl er en charme 😉

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2013 at 16:24

   Hi hi Karin – nogle gange er det en charme, men jeg vælger at sige at sådan er det her. 😀

   Reply

Skriv en kommentar