Menu
Livet

Nogle dag er bare længere end andre

Og i dag er vist sådan en. For med en friskhed jeg ikke har haft længe vågnede jeg allerede klokken 03:20. Jeg ville dog ikke stå op for på det tidspunkt, er det i min termelogi altså stadig nat, men efter at have ligget der under dyne i lidt mere end 20 minutter gav jeg op og stod op. Nu har jeg læst alle onlinenyhederne og er stadig frisk. Underligt at være frisk, når verdenen udenfor stadig sover og ingen lyde høres, ingen biler eller andre lyde. Verdenen er helt tyst og jeg kan godt føle mig lidt som Palle alene i verdenen.

Heldigvis har jeg en kort arbejdsdag i dag og derfor kan jeg, hvis jeg føler trang til det, altid snuppe mig en lille lækkerlur i eftermiddag. Weekenden skydes i gang inden længe og det bliver i det dejligste selskab, for yngste sønnen og kæresten kommer hjem.

8 kommentar

 • Christina
  8. november 2013 at 06:39

  Kender godt til det, med at vågne meget tidligt, håber du får en skøn fredag.
  Rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2013 at 06:42

   Tak Christina og i lige måde 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. november 2013 at 07:28

  Uha det var tidligt. Det er jo bare helt sort udenfor. Det er selvfølgelig vel ondt med en lur, så du kan holde dig vågen til yngste og kæresten kommer “hjem”.
  Sender de kærligste og varme tanker til en fantastisk weekend.

  Reply
  • Catarina
   8. november 2013 at 07:34

   Ja, det var en smule tidligt, men når friskedes melder sig så er der ikke andet for end at stå op. Og luren snupper jeg under alle omstændigheder 🙂

   Du ønskes også en skøn og dejlig weekend Karin. Knus. 🙂

   Reply
 • susanne
  8. november 2013 at 08:24

  Jamen for søren da Catarina, så har du jo været oppe i næsten 5 timer, nu hvor jeg skriver til dig, pyha… håber du får en dejlig dag, selvom den bliver lang 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2013 at 07:36

   Hi hi, ja, det var en tidlig dag, men jeg holdte mig ret godt. En lille time på langs blev det til. Rigtig god lørdag til dig og familien. 🙂

   Reply
 • Nola
  8. november 2013 at 23:27

  uh det er irriterende ikke at kunne sove. Men jeg kan godt lide den følelse at være vågen og frisk når “hele verden sover”, det fascinerer på en eller anden måde.
  Lyder til at blive en dejlig weekend. Nyd det hele!! 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2013 at 07:38

   Det var egentlig ikke så træls, da jeg jo var frisk og udhvilet. Ja, der er noget specielt ved at være oppe når alle andre ikke er det. 🙂

   Rigtig god weekend til dig og dine. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar