Menu
Livet

Helix piercing

Helix piercingJeg har i en del år gerne ville have en pircing længere oppe på øret, en såkaldt Helix piercing, men indtil i går, har jeg bare ikke fået taget mig sammen til at smutte ind til Pircinghuset i Odense. I går kunne jeg se på deres hjemmeside, at jeg efter arbejde kunne få en tid og besluttede mig til, at nu skulle det være.

Jeg ankom til Odense og fandt hurtigt en parkeringsplads, lige bag ved gågaden, og kunne derfor smutte igennem en smøge om til selve gågaden. Jeg kom faktisk lidt for tidligt op til Pircinghuset men Cecilia, som skulle lave min pricing, var klar til mig. Efter hun lige have set hvor jeg ville have piercingen henne og fået en lille tush-prik, satte jeg mig godt til rette i, det der mest af alt ligner en tandlægestol, og blev vippet i liggende leje.

Inden jeg havde set mig om, havde hun placeret nålen og bad mig trække vejret helt ned i maven og så var det overstået. Faktisk går det hurtigere end en blodprøve og det gør heller ikke ondt, måske det sved i et enkelt sekund, det var det hele. Cecilia fortalte, at jeg nok ikke kunne sove på den side her i nat, da det ville være for ømt, men faktisk vågnede jeg på den side og ømhed har jeg slet ikke mærket noget til. Om 2-3 uger er det helet og jeg kan, hvis jeg vil, sætte et andet smukke i end det kirurgiske stål påsat en lille sten, jeg nu har i. Men faktisk, så synes jeg det er meget pænt som det er.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Trine
  9. november 2013 at 14:09

  Fint ser der hvertfald ud… Og diskret er den også…
  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2013 at 14:55

   Tak Trine, jeg er også selv godt tilfreds med at den er så diskret uden at forsvinde. 🙂

   God weekend til dig og dine. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. november 2013 at 10:36

  Det er nok mere tanken der gør ondt end selve “skuddet”
  Jeg har nogle gamle huller i flippen, har overvejet at tjekke om de stadig er okay, har bare glemt at have øreringe i.
  Nålen med stenen er da så sød, du behøver da ikke skifte straks det er muligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2013 at 17:53

   Ja, det er det Karin. Dene gamle huller kan sagtens udvies, men det gør som regel mere ondt end at få laven nogle nye. 🙂

   jeg tror heller ikke jeg skifter den her lille sten ud – den passer fint til mit øre. 🙂

   Reply
 • Pernille
  10. november 2013 at 16:06

  Jeg synes det ser fint ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2013 at 16:37

   Tak Pernille, jeg synes også den passer godt til mig og mit øre. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. november 2013 at 13:26

  Tillykke – jeg har selv haft planer om sådan en – min datter har haft en i mange år dvs den er ude lige for øjeblikket, fordi hun klemte den for hårdt sammen og på den måde opstod der betændelse i den … hun taler også om, at hun vil have den i igen.
  Jeg synes, at den er fin – men som du ved, så er diskret ikke nødvendigvis et plus i min bog 😉

  Reply
  • Catarina
   12. november 2013 at 17:22

   Tak skal du have Helle. 🙂
   Jeg er nok mere til det diskrete så længe der er i hovedet/ansigtet – men eller jeg jeg vist ikke. 😆

   Reply

Skriv en kommentar