Menu
Livet / Teknologi

Jeg ønsker mig

Siden den aller første gang jeg fik mit Nikon D60 i hænderne, har jeg været vild med de billeder der kom ud af det. Jeg fik ikke lov til at beholde det lille D60 mere end 4 måneder, for den ubudne gæst vi havde i september 2008, synes også om det. Men for forsikringspengene købte jeg i stedet for et Nikon D90 (den var en model som ikke var på gaden da jeg købte mit D60), som jeg har og er rigtig rigtig glad for.

Jeg har kikket rigtigt meget på alle de nye Micro Four Thirds system kameraer og alt det tilbehør der efterhånden er kommet på markedet. Men jeg er nået frem til at de ikke lige er mig. Jeg vil for det første skulle have noget tilbehør og med det jeg allerede har det mit Nikon D90, ved jeg at det bliver en bekostelig affære og for det andet, så er der bare noget ved de dersens indstillinger på de “små”, jeg ikke lige synes er de letteste. De virker ikke alle lige intuitive og når jeg nu, i blinde, ved hvor alle knapper og indstillinger er på mit Nikon er, er jeg blevet enig med mig selv om, at det ikke er den vej jeg skal gå.

Men jeg kunne nu godt kunne trænge til et andet kamera, et med noget lidt mere saft og kraf i. Et som det her nedenfor. Et Nikon D7100. Det er ikke et FX kamera, men et DX kamera, præcis som mit Nikon D90 er. PÅ D7100 passer alle mine objektiver på og det er heller ikke så bekosteligt som et FX kamera.

Nikon D7100

Det ville være ualmindeligt fedt at eje det her hus. Og selve huset er jo til at betale.

Det må komme på ønskesedlen og heldigvis er det jo snart jul 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

17 kommentar

 • Mona Honnens
  13. november 2013 at 20:01

  Det tror jeg, du bliver rigtig glad for hvis julemanden, er god ved dig. Jeg har selv et Nikon D700.
  Vi har også været så “heldig”, at der var andre der kunne bruge vores ting, og da røg det gamle kamera også med i købet.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 06:36

   Jeg går ud fra at der i din kommentar mangler et 0 Mona, for så vidt jeg ved er der ikke noget der hedder et D700 😉

   Ja, det er heldigt når man kan komme af med det gamle, så det ikke bare står og samler støv og samtidig så giver det jo lige lidt hjælp til det nye. 🙂

   Reply
   • Per Teilmann
    14. november 2013 at 14:02

    Catarina, der er nu noget, der hedder D700. Det er FX kameraet før D800 😉

    Reply
    • Catarina
     14. november 2013 at 14:31

     Nååå, ja Per, det kom jo i 08 samtidig med D90 og er et FX kamera. Det hvade jeg helt glemt. Det var jo osse det Brian fra Fotomalia har brugt indtil han skiftede her for et års tid siden. 🙂

     Reply
  • Mona Honnens
   16. november 2013 at 17:17

   Hi hi ved da ikke lige hvad jeg har gang i, det skal stå D300s …sådan :O)

   Mona

   Reply
   • Catarina
    16. november 2013 at 17:28

    Helt ok Mona, jeg var jo selv lidt i tvivl og der måtte Per jo lige friske min hukommelse op. 😉

    D300s er virkelig også et rigtig lækkert kamera og så er det jo et FX. 🙂

    Reply
 • Annemette
  13. november 2013 at 20:28

  Det er et lækkert kamera! Jeg skiftede selv min D200 ud med en D7100, netop fordi alt tilbehøret passede dertil, for det er dyrt at skifte alle sine objektiver ud og jeg kan godt “nøjes” når det ikke er til proffesionelt brug mere 😉

  Manden er lige fulgt efter og har købt et brugt D7000 i stedet for hans D2X, den står dog stadig på hylden, men bliver ikke brugt mere 😛

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 06:38

   Ja, det er nemlig praktisk at alt udstyret passer til.Jeg skyder også for min egen fornøjelses skyld (de aller fleste gange) og selvom jeg skal tage for andre, så kan jeg sagtens nøjes med sådan et, igesom jeg har kunne nøjes med mit D90. 😀

   Jammen, så er I jo begge oppe og kører med nye kameraer til den næste ferie eller når I vandre i bjergene omkring jer. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. november 2013 at 07:13

  Et fantastisk ønske, og godt gennemtænkt, altså at tilbehør etc passer til.

  Vort legtøj, vore fritidsinteresser, det er der altid ønsker til, enten jul eller fødselsdag. Eller til de dage hvor enten vi selv, eller en anden har lyst til at forkæle 🙂

  Pludselig er du ejer af et D7100.

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 12:06

   Ja, det er nødvendigt at tænke sig om når det er køb/ønsker i den prisstørrelse. Jeg håber du får ret og jeg en dag står som ejer af det kamera. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  14. november 2013 at 11:48

  Fedt ønske til jul 🙂 men så dyre gaver får jeg altså ikke 😉

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 12:10

   Det får jeg heller ikke Helle, men ønsker er heldigvis fri og det kan jo være at Julemanden læser med her. Man har vel lov at håbe. 😉

   Reply
 • Nola
  14. november 2013 at 13:20

  Det er med at udtale sine ønsker …..så er det ihverttilfælde sagt 😉 Der er jo heller ikke noget federe end et udstyr som både er lækkert og giver lidt mere end forventet! Så fint ønske 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 14:32

   Det er liege præcis det Nola. Og ja, grej og udstyr, er gode gaver for sådan én som mig. 🙂

   Reply
 • Per Teilmann
  14. november 2013 at 14:06

  Full frame er måske alligevel droppet? 😉
  Jeg vakler stadig … måske man skulle beholde D90 og snuppe et D610 til supplement eller måske “nøjes” med et D7100. Hvorfor skal livet være så svært … 😉

  Reply
  • Catarina
   14. november 2013 at 14:34

   Ja, det er det Per – det bliver for bekosteligt at skifte mine objektiver som jeg jo er vildt glad for. 🙂 Selvom der jo fraktisk er et par stykker som kan bruges på begge. 😉
   Jeg har også kikket på D610, men jeg er nået frem til at jeg “nøjes” med D7100 🙂
   Det er vist gjorde udslaget var Ken Rockwell skriver her.

   Reply
 • Solgt!
  18. november 2013 at 18:48

  […] har også allerede bestilt mig et nye kamera, og ja det er selvfølgelig kameraet jeg fablede om i sidste uge. Uha, hvor jeg glæder mig til at modtage det og […]

  Reply

Skriv en kommentar