Nogle gange kan jeg godt falde i staver og drømmen mig andre steder hen

13. november 2013

Og det, har jeg taget mig selv i, at gøre et par gange i dag. Slet ikke på grund af udsigten, men bare fordi der er masser af blå himmel og sol uden for det vindue som mit skrivebord støder op til.

Der drømmes

Lige nu ville jeg faktisk heller sidder derhjemme på terrassen med et par store og tykke tæpper og nyde et stort krus te. Senere ville jeg finde strikketøjet frem og bare læne mig tilbage og strikke et par omgange på den lange cardigan i perlestrik. Er I forøvrigt klar over hvor lang tid det tager mig at strikke perlestrik – jeg er dælme ikke lige så hurtig til at strikke det, som jeg er til ret. Og den lange cardigan, forventer jeg ikke, at jeg bliver færdig med før engang i juleferien. Hvis jeg altså når det der. Men flot er det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply susanne 13. november 2013 at 17:18

  Hi, ja man skal lige tænke lidt mere ved perlestrik, men det er så flot når man er færdig. Forstår godt du drømmer når solen skinner, der er næsten også synd at skulle tilbringe den indenfor 🙂

  • Reply Catarina 13. november 2013 at 18:34

   Ja, er du gal og med udtagninger undervejs, så tænker jeg så det brager. 😀

   Jeg fik lov til at nyde solen da jeg gik igennem byen for at komme op til min frisør – det gjorde godt. 🙂

   • Reply susanne 14. november 2013 at 11:28

    Nå så er det, det jeg kan høre helt herover engang imellem ;-0

    • Reply Catarina 14. november 2013 at 12:08

     Det er det nemlig – jeg var ved at tro at du var blevet døv, siden du ikke sagde noget til mig. 😆

 • Reply Karin Abildhauge 14. november 2013 at 06:52

  Vidunderligt at drømme, et sundt livstegn. Når drømmene så er som du beskriver her, ville jeg ønske jeg kunne give dig muligheden.
  Ser du fik lidt af solen ind under huden 🙂

  Jeg havde fået det forkerte ben ud af sengen i går, hvergang jeg forsøgte mig med solen i går, så regnede der her hos mig altså samtidig med solen. Så det var i regntøj og gummistøvler jeg bevægede mig rundt, trods solskin.

  • Reply Catarina 14. november 2013 at 12:05

   Hi hi, jeg får nok muligheden på et eller andet tidspunkt, men super sødt at tænke sådan Karin. 🙂

   Sikke da træls, at du ikke ramte solen men alle de byger der huserede oppe hos dig. Håber du har mere held i dag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar