Nu ligger det klar

I morgen er jo en lidt anderledes dag på jobbet og derfor har jeg ikke min tidelige fredag som jeg plejer. Men det er heller ikke en hvilken som helst fredag. I morgen kommer yngstesønnen og hans kæresten hjem fra Aalborg, og skal hentes på banegården i Odense. Ældstesønnen kommer også hjem, men det er med toget fra Berlin, hvor han lige nu jo er i praktik på den danske ambassade også han skal også hentes på banegården og hans kæreste kommer med toget fra kæbenhavn. Og ingen af de tre toge kommer på samme tid til Odense, så der bliver en del kørsel til og fra Odense.

Løbetøj

Med alt det kørsel i mente, har jeg lagt mit løbetøj klar på langbordet, for så skal løbeturen klares inden arbejdsdagen skydes i gang. Og her ude på landet er det nødvendigt med ekstra lys, så også min pandelampe skal på i morgen. Det blivver ikke et smukt syn, men pyt, det er sikrest.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Nu ligger det klar”

  • Det er som regel dejligt stille i vejeret om morgenen og det er det fede. 🙂
   Løbejakken er en jeg købte for et årstid siden og den er sådan fluorescerende og derfor “lyser” lidt – og derfor behøver jeg ikke læbe med vest. 🙂

  • Det var en skøn løbetur, selvom det var et par enkelte steder der var lidt glat, men så måtte rabatten bare tages i brug. 🙂
   Juleknus til jer alle herfra. Og rigtig god weekend Susanne. 🙂

 • Hvor er du bare frisk! Vidste ikke at du stadig løb. Flot, flot! Her indleder jeg juleferien med en frisørtid :-). Uh hvor er det skønt med ferie 🙂

  • Jow jow, Mette og jeg skal jo også Lillebælt Halvmarathon til maj. 🙂
   Umm, har du allerede juleferie – lækkert. 😀
   Ha’ en dejlig dag.

 • Dejligt med en løbetur fra morgenstunden. Og skidt pyt med det bliver et ømt syn, hellere du kan ses, så der ikke sker dig eller andre noget.
  God fornøjelse med juleafslutningen på jobbet, og “taxa”chauffør mellem hjemme og banegården. 😉

  • Det er vist et ordsprog der siger: “better safe than sorry” og det holder jeg mig til 🙂

   Ja, det blev til nogle ture, men dejligt at de alle kom hjem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.