Den officielle dag er i morgen

I morgen er det den sidste dag inden ferien og vi er mange der glæder os og trænger til dem mange mange dages ferie. I morgen slutter vi alle lidt før middag, med smørrebrød til alle mand. Bagefter skal der rafles om alle de gaver jeg vi har fået her på kontoret og det er faktisk en del – 17 gaver ligger under juletræet og så er der jo dem der er blevet spist i løbet af måneden.

Vi er alle blevet enige om at vi vil se om vi ikke kan blive færdige med alle opgaver i dag, så dagen i morgen kan bruges på hygge og de småting der sikkert vil komme.

Ikke flere opgaver i år

Og jeg er nu færdig og har et pænt og ryddelig skrivebord. Tænk, ikke flere deadlines i år og inden store bunker når jeg returnere fra ferie. Den første uge skal jeg lige have styr på en stak pressemeddelelser og de er som også allerede så godt som færdige.

Ahhh, sikke en ro hele kroppen får. den ro tager jeg med ind i juleferie. Skønt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Den officielle dag er i morgen”

  • Bliver lige en smule misundelig på det ryddet skrivebord, og det med ferien. Nå, skidt pyt, jeg har valgt at arbejde mellem jul og nytår, og ja det bliver 3 dage, den 23/12 – 27/12 og 30/12, så hverdagen begynder den 2/1- 14.
    Jeg skal jo også kun noget den 24/12 😉

    • Du når nok at komme i bund inden det nye år, men ellers er jeg sikker på at du sagtens kan overskue det, for du har det sikkert ikke særligt rodet til hverdag, for sådan kan du vist ikke arbejde hvis jeg kender dig ret. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.