Menu
Livet

Den officielle dag er i morgen

I morgen er det den sidste dag inden ferien og vi er mange der glæder os og trænger til dem mange mange dages ferie. I morgen slutter vi alle lidt før middag, med smørrebrød til alle mand. Bagefter skal der rafles om alle de gaver jeg vi har fået her på kontoret og det er faktisk en del – 17 gaver ligger under juletræet og så er der jo dem der er blevet spist i løbet af måneden.

Vi er alle blevet enige om at vi vil se om vi ikke kan blive færdige med alle opgaver i dag, så dagen i morgen kan bruges på hygge og de småting der sikkert vil komme.

Ikke flere opgaver i år

Og jeg er nu færdig og har et pænt og ryddelig skrivebord. Tænk, ikke flere deadlines i år og inden store bunker når jeg returnere fra ferie. Den første uge skal jeg lige have styr på en stak pressemeddelelser og de er som også allerede så godt som færdige.

Ahhh, sikke en ro hele kroppen får. den ro tager jeg med ind i juleferie. Skønt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Jannie
  19. december 2013 at 21:27

  Ohh juleferie. Jeg har skisme fået lidt ferie alligevel, så jeg går også i ferie i morgen 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2013 at 06:32

   Det bliver så fedt med de mange dages ferie. Du og familien må ha’ en skøn én af slagsen. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. december 2013 at 13:01

  Bliver lige en smule misundelig på det ryddet skrivebord, og det med ferien. Nå, skidt pyt, jeg har valgt at arbejde mellem jul og nytår, og ja det bliver 3 dage, den 23/12 – 27/12 og 30/12, så hverdagen begynder den 2/1- 14.
  Jeg skal jo også kun noget den 24/12 😉

  Reply
  • Catarina
   25. december 2013 at 12:54

   Du når nok at komme i bund inden det nye år, men ellers er jeg sikker på at du sagtens kan overskue det, for du har det sikkert ikke særligt rodet til hverdag, for sådan kan du vist ikke arbejde hvis jeg kender dig ret. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar