Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Et døgnstid i København

Søren og jeg havde jo laven en lille aftale med os selv om, at vi ville over og besøge messen “Ferie & Fritid” i Bella Centeret her i weekenden. Vi havde bestilt værelse på Bella Sky, da det ligger en lille stenkast fra Bella Centeret.

Vi kørte hjemmefra ganske kort tid efter at jeg var kommet hjem fra arbejde. Jeg fik lige en kop te og fik pakket min weekendtaske og så ellers afsted. Vi ville nemlig også gerne lige shoppe lidt i Fields.Turen over til København, forgik uden besvær eller kø. Dert kom en smule hvidt fra oven, men ikke noget der geneerede trafikken.

Vi fik tjekket ind og sad lige og nød en kop te på værelset på 15. sal, inden vi satte os i bilen igen for at køre i Fields.

Bella SkyBella SkyBella SkyMellemrum mellem en masse små laper dannede værelsesnummeret

Bella SkyBella SkyBella Sky
Udsigten var ike helt ringe – men altså heller ikke helt smuk

Bella SkyDen mørkebrune/sorte firkant til højre, er badeværelset, som har glasvinduer ud til sengen

Bella SkyBadeværelset set fra døren

Bella SkyDen ene lange væg nede i receptionen og baren var fuld af grønne planter

Bella SkyBella SkyUnder den guldbelagte frø står der “Good Luck” – jeg lavede en “High Five” med den på hver fod

Vi fik shoppet og faktisk nød vi rigtig meget at gå rundt i Fields, for der var faktisk ikke ret mange mennesker og det var det at komme til. Ingen køer ved kasserne. Dejligt. jeg var den eneste der fik købt noget og det endda med 50% nedsættelse.

Efter shopperiet var det tid til lidt mad. Vi ville ikke hjem på hotellet og klæde om, så vi spiste på en mexikansk restaurant i Fields. Helt ok man, men ikke så meget “kapaw” i – der manglede lidt for at det kan hamle op med rigtig mexicansk mad.

Da vi havde spist morgenmad lørdag morgen, passede det med at vi kunne gå op på værelset og få pakket vores tasker sammen og få tjekket ud. Vi lod bilen stå ved hotellet og gik de 200 meter over til Bella Centeret hvor messen blev afholdt.

Selve messerummene var fine nok, men jeg må indrømme at, jeg var lidt skuffet over størrelse og deltagerne (altså standene), for den er markant mindre end dem vi har været til i Herning. Markant mindre. Men vi fik da snakket met de par asiatiske stande der var og den ene Indonesiske stand og det var var faktisk nogle meget interessante ting de kunne fortælle. Så allerede efter et par timer satte vi os i bilen igen og kørte ind til Sebastian (mellemste sønnen) og hilste på ham og søde Cleo.

Jeg har desværre ingen billeder inde fra messen af, jeg jeg havde været så dum at smide min telefon ned i min weekendtaske som nu lå i bilen et sted på parkeringspladsen. Jeg er vist ved at blive lidt distræt på mine gamle dage. 😉

CleoCleoLille og meget søde Cleo – nu 9 måneder

Efter en hyggelig eftermiddag inde på Vesterbro, sagde vi farvel og begyndte at køre mod fyn. En let køretur uden den store trafik. Ved Storebæltsbroen var der dog en del tåge, men ikke noget der generede trafikken. Og da Fyn kom i sigte, var tågen afløst af en smule dig og gråvejr.

Storebelt

Du kan klikke på billederne hvis du har lyst til ar se den lidt større, men husk de kun er taget med min telefon.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Jannie
  20. januar 2014 at 19:39

  Lækker weekend I har haft jer. Super fedt med ro, afslapning og oplevelser i samme weekend. Spændt på at høre, hvilket feriemål sommeren bliver til 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2014 at 06:48

   Ja, det var dejligt. 🙂
   Nu var det ikke for at få inspiration til sommeren vi tog derover, men mere alle de andre måneder på året. Sommerferien er som altid camping og med telt, for den frihed elsker vi. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  20. januar 2014 at 21:56

  En dejlig weekendtur til Kbh. Et spændende hotel, og ja, en sjov udsigt, ikke smuk.
  Godt der var en positiv samtale med de asiatiste og Indonesiske stande, nu når det øvrige ikke var så storslået.
  Godt mellemste kunne slutte turen af med en god frokost inden turen gik hjem, og det uden sne 😉

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2014 at 06:51

   Ja, noget vik vi ud af den, altså udover at vi havde en rigtig hygge weekend og det er jo det der er det vigtigste. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  21. januar 2014 at 10:27

  Uhm det lyder dejligt – og det ser også skønt ud 🙂 Det må være super med sådan en tur.

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2014 at 12:17

   Det var nemlig skønt med en lille kærestetur til hovedstaden Helle. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar