Menu
Teknologi

Nyt cover

Jeg har i dag været nød til at købe et ny cover til min computer, da det grønne jeg havde knækkede. Jeg vidste godt at der var farer for, at det ville knække jo flere gange man tog det af og på, men sådan er jeg. Noglegange er det godt at have på, f.eks. når jeg rejser med fly eller når jeg cykler til og fra arbejde. Andre gange, vil jeg bare nyde det rene design, som jo er så pænt på denne motel.

Macbook Pro 13" retrain

Macbook Pro 13" retrain<

Denne gang blev det til et sort cover også fra Speck, da jeg kune kunne vælge med et rødt og et sort og rødt ville jeg ikke have. Jeg kan godt lide den satinagtige overflade Speck laver nogle af deres covers i, så derfor faldt valget igen på et Speck-cover. Jeg kunne jo selvfølgelig have købt et på nettet, men det ville jeg ikke vente på, så det blev i den “lokale” mac-butik.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Celena
  4. marts 2014 at 13:01

  I would be the same too, always switching the covers 😉 Hope you like your new one! God dag til dig!

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2014 at 14:15

   Hi hi, I’m not into de same look all the time, the same goos for my hair and outfits. 😉
   Also a goog and beautiful day to you and your family Celena. 🙂

   Reply
 • susanne
  4. marts 2014 at 13:22

  Det ser da godt ud synes jeg mon ikke Jan skal have et til sin næsten nye IMac pro, det tror jeg sørme 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2014 at 14:16

   Det er rigtig lækkert og jeg var også glad for det grønne som nu er smidt ud, men det sorte ser nu også ret cool ud, når den er åben og man akn se tastaturet som jo også er sort. 😀

   Reply
 • Bot
  5. marts 2014 at 20:01

  De er fede. Jeg har et i gennemsigtigt 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. marts 2014 at 07:19

   Jeg kikkede også på det gennemsigtige, men det har ikke den samme overflade (Silk) som nogle af de farvede, så derfor fravalgte jeg det. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. marts 2014 at 07:32

  Det at kunne se det produkt der er bag coveret er smart.
  Så forstår dit valg. Den sorte er også lækker.

  Reply
  • Catarina
   6. marts 2014 at 08:18

   Ja, det synes jeg også Karin og når de nu ikke havde et grønt, så synes jeg faktisk det sorte også er lidt cool. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar