Julie af Anne Fortier

julie-anne-fortierI sidste weekend begyndte jeg at læse bogen ‘Julie’ af Anne Fortier, en forfatter jeg endnu ikke havde stiftet bekendskab med.

Julie handler om den unge amerikaner Julie Jacobs, som arver en nøgle til en bankboks i italienske Siena. Bankboksen viser sig at rumme en værdifuld familiehemmelighed, og snart befinder Julie sig på en farefuld rejse for at efterspore den sande historie om hendes slægtning Giulietta. Giulietta, hvis kærlighed til en ung mand ved navn Romeo inspirerede Shakespeares udødelige tragedie.

På sin vej møder Julie efterkommerne af de familier, som satte middelalderens Siena på den anden ende, og hun indser, at forbandelsen over de to stridende slægter stadig råder – og at hun selv er dens næste offer. Den eneste, som kan redde Julie fra hendes skæbne, er Romeo. Men hvor er han?

Jeg var allerede fanget på første side. I aftes nåede jeg til sidste side af denne spændingsroman, som forførte mig og hvor jeg fik følelsen at jeg var med i Siena i Italien, hvor jeg med lethed fornemmede duftene, varmen og ikke mindst den charmerende den italienske atmosfære.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Julie af Anne Fortier”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.