Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Julie af Anne Fortier

julie-anne-fortierI sidste weekend begyndte jeg at læse bogen ‘Julie’ af Anne Fortier, en forfatter jeg endnu ikke havde stiftet bekendskab med.

Julie handler om den unge amerikaner Julie Jacobs, som arver en nøgle til en bankboks i italienske Siena. Bankboksen viser sig at rumme en værdifuld familiehemmelighed, og snart befinder Julie sig på en farefuld rejse for at efterspore den sande historie om hendes slægtning Giulietta. Giulietta, hvis kærlighed til en ung mand ved navn Romeo inspirerede Shakespeares udødelige tragedie.

På sin vej møder Julie efterkommerne af de familier, som satte middelalderens Siena på den anden ende, og hun indser, at forbandelsen over de to stridende slægter stadig råder – og at hun selv er dens næste offer. Den eneste, som kan redde Julie fra hendes skæbne, er Romeo. Men hvor er han?

Jeg var allerede fanget på første side. I aftes nåede jeg til sidste side af denne spændingsroman, som forførte mig og hvor jeg fik følelsen at jeg var med i Siena i Italien, hvor jeg med lethed fornemmede duftene, varmen og ikke mindst den charmerende den italienske atmosfære.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Tina Liel
  2. juni 2014 at 20:29

  Lyder spændende!! Skriver altid anbefalinger ned så jeg ikke skal lede så meget når jeg går på bogindkøb i DK! Knus♥

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2014 at 08:51

   Jeg elsker at bøger fnger så hurtigt, for ellers er der fare for at jeg slet ikke får læst en bog til ende. 🙂

   Reply
 • Pernille
  2. juni 2014 at 23:15

  Jeg elsker sådan nogle bøger, der både fanger og lukker af for omverdenen 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2014 at 08:52

   Det er de bedste bøger hvis du spørger mig Pernille. 🙂

   Reply
 • Celena
  2. juni 2014 at 23:49

  I love when books are able to transport you far, far away! Happy reading 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2014 at 08:53

   Me too Celena and now its already finished 😉

   Reply
 • Christina
  3. juni 2014 at 06:11

  Jeg har den liggende , men har endnu ikke fået læst den. Måske skulle jeg gøre det snart 🙂
  Rigtig god dag, Catarina.

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2014 at 08:55

   Det skulle du gøre Christina, men kun hvis du har tid til at blive forført 😀
   Ha’ en dejlig tirsdag ikk’ 🙂

   Reply
 • gittesp
  5. juni 2014 at 13:09

  Herligt herligt – jeg selv holder jo ufatteligt meget af bøger – og især den der bare fænger med samme. Tak for anbefalingen 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2014 at 16:09

   Velbekomme Gitte 🙂
   Det er virkelig en hyggelig bog og historeien virker rimelig autentisk. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar