Menu
Familieliv

42 år og døden nær

I går planlagde jeg at jeg ville lave pavlova i dag, for nogle af de skønne og søde jordbær vi har, ville være den søde og smukke topping til sådan en lækker kage. Jeg fik flækket æggene og delt hvider fra blommerne og satte min store Kenwood Major køkkenmaskine igang med at piske. Da den var næsten færdig, begyndte det at ryge noget så frygteligt fra den og jeg spænede hen og fik slukket den, inden den evt. brød i brænd. Ja, man ved jo aldrig om sådan en gammen sag kan bryde i brand.

Jeg fik piske massen sammen med en håndmikser og fik den ind i ovnen. Det ender med at blive en dyr kage, for jeg kan bestemt ikke undvære sådan en maskine, så nu må jeg på jagt. 🙂

9 kommentar

 • Celena
  9. juni 2014 at 21:09

  You are not having luck with appliances lately! At least you get to shop for new ones 😉 That is always kind of nice!

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2014 at 21:13

   Yea it seems that al my electric appliances are dying this week, hopefully none go the cars are going the same way, the are a little more expensive to replace. 😆
   I’m gonna have a look on a new machine tomorrow, same kind but 42 years newer 😀

   Reply
 • Tina Liel
  9. juni 2014 at 21:42

  Hvor vildt den har holdt så længe!! Min elspiser er lige død efter 18 år. Kunne slet ikke nænne at smide den ud. Fortæl mig lige hvilken køkkenmaskine du køber. Har fået anbefalet Bosch men ved ikke rigtig om jeg ikke bare skal holde mig til Kenwood. Knus

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2014 at 07:21

   Min elpisker er er 28 år og holder endnu, så det må den gerne gøre fremover, for jeg behøver ikke at der går flere maskiner i stykker. 😀
   Jeg går efter endnu en Kenwood, men hvilken model det bliver ved jeg endnu ikke, men det skal jeg nok fortælle, når jeg får den. 🙂

   Reply
 • Susanne
  10. juni 2014 at 06:14

  Øv altså, men den har jo gjort det godt så længe. Lov mig at du ikke falder for en Kitchen Aid 🙁

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2014 at 07:23

   Bare rolig Susanne, det gør jeg ikke. Jeg går efter endnu en Kenwood, for det er altså kram og bare det at den gamle har holdt så længe er godt. Jeg fik den i sin tid fra en nabo mine forældre havde, så den har virkelig holdt godt. Mine forældre, som også havde en fra den tid, skiftede deres ud for to år siden og den var lige så gammel. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. juni 2014 at 08:24

  42 år lyder som en livstidsmaskine. Det var dengang, tror ikke du finder en der holder lige så længe, men bare det halve er vel også okay.
  Har hørt fra mange du skal forblive i mærket Kenwood, har også læst om et mærke Assistent.
  Har selv en billig billig køkkenmaskine, skal huske at holde pauser etc. Havde bare ikke til noget kram da min “gamle” gik defekt i kuglelejret, pludselig lå alle kuglerne rundt i skålen sammen med dejen.
  Uha, da da, så er det nummer 2, hvad bliver det tredie?

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2014 at 08:26

   Det tror jeg faktisk godt jeg kan, for ja, Kenwood har det med at holde i mange mange år og det er sådan en maskine jeg agter at købe igen. 🙂
   Det var da træls at den gik i stykker og samtidig ødelagde dejen, men også en smule sjovt. 😉

   Reply
 • Kenwood længe leve. Forhåbentlig
  10. juni 2014 at 21:11

  […] som sagt så døde min rørermaskine i går og i dag har jeg købt en ny. Det blev endnu en Kenwood Major og da jeg har meget tilbehør, så […]

  Reply

Skriv en kommentar