Hvis man keder sig

12. juni 2014

… ja, så er der mange ting man skan lave. Men er man helt alene i en lufthavn, midt om natten, så ville de fleste nok vælge at lægge sig til at sove, eller i hvertfald blunde. Men det gjorde Richard Dunn ikke. Han var lavede musik video!

Det eneste han brugte var sin telefon, det rullende fortov, bagsiden af ​​en kørestol og noget tape som han brugte til at tape sin iPhone fast med. Det er faktisk ret godt lavet og jeg kan da slet ikke lade være med, at side med er stort spil på læben.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 12. juni 2014 at 15:20

  Grinede højtog længe. Havde jeg bare været halv så kreativ den dag jeg ventede godt 4 timer i Frankfurt.
  Tænker på yngste, der har haft 5 t/r rejser i gennem de seneste 10 mdr. Eneste gange der har været uden ventetid ved mellemlandinger har været på turen derned, og turen hjem, og det er jo 2 enkelt rejser. Hun har sovet i Istanbul, Paris og Frankfurt. Bare for at spare penge på flybilletterne, men hvad gør man ikke, for at komme hjem til kæresten 🙂

  • Reply Catarina 12. juni 2014 at 16:08

   Det er nemlig ret så kreativt lavet. Jeg tror bestem ikke at jeg kunne have fundet ud af det. 😀

   Ja, der er faktisk mange penge at sparre med mellemlandinger. Sidst da vi tog til Thailand havde et stop i Wien, på to timer, sparrede vi faktisk 3000,- pr mand – det er også en slat penge. 😀

 • Reply Celena 14. juni 2014 at 13:33

  It is a great video! So funny!

  Did you see the video that Celine Dion has posted? It is in response to Richard’s. Haha!

  • Reply Catarina 15. juni 2014 at 11:34

   No I haven’t – where do I find it, do you have a link?

  Skriv en kommentar