Hyggelige timer i Dyerhaven og på Bakken

22. juni 2014

I går have Søren og jeg (igen) biletter til Cirkusrevyen og også i år var vi at finde på 1. række. Vi var lidt spændt på om vi ville blive lige “skuffede” som sidste år, hvor vi jo ikke var helt begejstrede for den. Men den var knald god og vi grinede nærmest fra start til slut. Den var alle pengene værd og vi vil helt sikkert også være at finde i teltet næste år.

Cirkusrevyen

Cleo i bilen

Vi havde aftalt med Rikke og Sebastian at vi ville aflevere lille Cleo ude på Bakken og samtidig kunne vi så hygge med frokost og en hestetur. Vi var de ca. en halv time ør de unge mennesker, så det passede fint med at Cleo lige kunne luftes lidt i Dyrehaven, inden vi skulle have frokost.

Lille Cleo klarede turen fra Fyn til København med bravour, med et lille rest ved Sorø, så hun lige kunne komme ud og få lidt luft og tisse.

Sebastian, Rikke, Cleo og manden i hestevogn

Dyrehaven med dyrDyrehaven med dyr

Da revyen sluttede, tog vi, modsat de andre år, hvor vi har gået lidt rundt på Bakken og efterfølgende fået en kop kaffe og te, direkte hjem og nød det sidste af aftenen herhjemme. PÅ vejen hjem, måtte jeg snuppe et par billeder af manden og en regnbue samt en truende sky med regn, så så ud til at hænge over Nyborg. Vi mærkede dog ikke regnen, men vi kunne godt se at det tidligere havde regnet.

Manden i bilenStorebælt

Alle billederne er taget med mobilen og du kan klikke på de små billeder for at se dem i en lidt stører version.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 13. juli 2014 at 11:12

  En vidunderlig weekend.

  Glæder mig at Cirkusrevyen igen er på banen. Hørte fra andre at 2013 ikke levede helt om til det vi/du/andre forventer.

  • Reply Catarina 13. juli 2014 at 12:00

   Vir var virkeig spænd på hvordan den ville være i år, men den var lige så fantastisk som alle de år vi ellers har været der, altså med undtagelse af 2013. 😉

  Skriv gerne en kommentar