Menu
Teknologi

Kameratasken er pakker

…batteriet opladt og alt andet udstyr tjekket og klar. I dag har jeg en lille hurtig familiefotografering. To familier med hver 4 personer, skal foreviges til et familieportræt og printes i en stor udgave, som skal bruges som en gave.

Jeg har altid lidt sommerfugle i maven inden jeg skal fotografere for andre. Jeg tror det er fordi jeg som sådan ikke er en professionel fotograf. Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan “rigtige” fotografer har det, men det er nok lettere, når det er hverdagskost. Men jeg glæder mig også og ikke mindst fordi jeg kender de mennesker jeg skal fotografere. 🙂

4 kommentar

 • Celena
  28. september 2014 at 18:26

  I am sure that you did a great job!

  Reply
  • Catarina
   28. september 2014 at 18:40

   I think I did – but the families haven’t seen them yet, so I’m not sure. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. oktober 2014 at 14:36

  Hvor spændende, og hvilken udfordring.

  Jeg skal lave billeder af yngste og svigersønnen meget snart, det er med den store mave og med meget lidt tøj på. Uha det er grænseoverskridende da det er familie, men veninden der havde lovet, kan ikke nå det, og pengene til en professionel er der ikke, derfor har jeg sagt ja. 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2014 at 07:04

   Ja, det var lidt af en udfordring, specilelt fordi det skulle være udenfor og været var ret omskifteligt. Men jeg synes de er blevet ok. 😀
   Dejligt at du også kan tage billeder af dine, for det sparer en masse penge. 😀

   Reply

Skriv en kommentar