Kameratasken er pakker

28. september 2014

…batteriet opladt og alt andet udstyr tjekket og klar. I dag har jeg en lille hurtig familiefotografering. To familier med hver 4 personer, skal foreviges til et familieportræt og printes i en stor udgave, som skal bruges som en gave.

Jeg har altid lidt sommerfugle i maven inden jeg skal fotografere for andre. Jeg tror det er fordi jeg som sådan ikke er en professionel fotograf. Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan “rigtige” fotografer har det, men det er nok lettere, når det er hverdagskost. Men jeg glæder mig også og ikke mindst fordi jeg kender de mennesker jeg skal fotografere. 🙂

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 28. september 2014 at 18:26

  I am sure that you did a great job!

  • Reply Catarina 28. september 2014 at 18:40

   I think I did – but the families haven’t seen them yet, so I’m not sure. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 1. oktober 2014 at 14:36

  Hvor spændende, og hvilken udfordring.

  Jeg skal lave billeder af yngste og svigersønnen meget snart, det er med den store mave og med meget lidt tøj på. Uha det er grænseoverskridende da det er familie, men veninden der havde lovet, kan ikke nå det, og pengene til en professionel er der ikke, derfor har jeg sagt ja. 🙂

  • Reply Catarina 2. oktober 2014 at 07:04

   Ja, det var lidt af en udfordring, specilelt fordi det skulle være udenfor og været var ret omskifteligt. Men jeg synes de er blevet ok. 😀
   Dejligt at du også kan tage billeder af dine, for det sparer en masse penge. 😀

  Skriv gerne en kommentar