Menu
Livet

De er endnu ikke gravet op

D71_3809

Det er altså vildt, at jeg stadig kan gå i haven sådan en regnvåd og grå lørdag sidst i oktober og klippe dahlia ind til en vase. Og jeg kan se på vejrudsigten, at det ikke bliver koldere næste uges tid, så knoldene får til at blive liggende nogle dage endnu. Men jeg er klar til at grave dem op, så snart det bliver koldere, for de skal jo nødig have frost og dermed gå til.

4 kommentar

 • Susanne
  25. oktober 2014 at 17:48

  Mine er færdig for denne gang, regnen har simpelthen ødelagt dem, og der er ellers rigtig mange på vej.
  Kan vi bytte et par knolde? Mine er høje ca. 1 meter og du kan evt. se dem på IG. De ligner lidt dine er bare lidt lysere

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2014 at 08:03

   Dem jeg har er også høje og jeg har bundet dem op. Men Dahlia findes jo i alle størrelser, helt nede fra 30 cm til 130 cm. dem der har været mest givende her, er helt klart dem på 130 cm. Næste år jeg jeg nok have fat i flere pinde så resten også kan få støtte. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. oktober 2014 at 08:58

  Meget kommer for anden gang, jordbær, roser – Det er underligt at vi så i dag skal flytte havemøblerne indendørs.

  Stor nydelse af have egen avl i vaserne sidst i oktober 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2014 at 12:54

   Det er et noget anderledes efterår end hvad jeg havde regnet med, men altså…. det gør mig bestem ikke noget at det ikke er blevet frysende koldt. 😉

   Reply

Skriv en kommentar