Menu
Familieliv

Nøj, hvor blev vi forkælet

I går var vi til mn fars fødselsdag. Og hold nu op hvor blev vi forkælet. Vi fik gammeldags oksesteg med hele svinerriget og is til dessert. Det smagte så skønt, at vi alle nok spiste mere en nødvendigt og vi kunne slet ikkerokke med ørene da vi gik fra bords.

Inden kaffen, hvalp Søren og jeg med at få vasket op, mens min mor og de unge mennesker, roede med computeren og fik bestilt pladsbilletter til julen. Og efter opvasken gik vi en lille aftentur, i den stille oktoberaften. Det var en rigtig god idé med den tur, for min mor havde nemlig være i Mette Blomsterberg humør og havde lavet en fantastisk lækker og flot kage til os, men hjemmelavet fondant og mouser.

IMG_4585

Det ene lag var en skøn chokolademous og det det andet var en appelsinfromage og mellem de to lækkerrier, var der lagkagebunde og ud over det hele en flot fondant.

Med alt det lækre mad, så tror jeg ikke der er mange af os der skal have andet mad, end det vi skal have i aften, inden de unge mennesker skal med toget til Aalborg.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  26. oktober 2014 at 09:04

  Sikke en aften. Hvor var det godt du og Søren valgte at trave en lille tur efter den vidunderlige aftensmad og inden kaffebordet.

  Du må endelig hilse din mor og sige jeg er benovet over den flotte lagkage, og mine tænder løber i vand, selv her tidligt en søndag formiddag/morgen. Jeg kan smage den, selv om jeg maks må tage en lille smagsprøve, efterfulgt af en travetur og en gulerod 🙂

  Ønsker jer en dejlig søndag – krydser fingre for vejret er lidt bedre hos jer en her, for lidt øv, der er småbyger og gråt.

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2014 at 12:56

   Det var skam os alle, på nær Søren og min mor der gik en tur – og det havde vi altså godt af, for med alt det vi fik at spise, trængte vi virkelig til at gå en tur. 😀
   Og kagen var i en liga helt for sig selv og dem smagte fantastisk, og var på én gang let og fyldig. 😀
   Du ønske sogså en god søndag og forhåbentlig, uden et alt for stort og tungt hovede.

   Reply
 • Dorthe
  26. oktober 2014 at 09:10

  Hvor ser den kage lækker ud. Og tillykke med din far.

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2014 at 12:56

   Mange tak skal du have Forthe og kagen var lige så lækker som den så ud. 😀

   Reply
 • Pernille
  27. oktober 2014 at 22:14

  Hold da op for en kage 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. oktober 2014 at 09:00

   Den smagte helt fantastisk og var slet ikke tung, men lækker og let. 😀

   Reply

Skriv en kommentar