Menu
Livet

Et par timer til os selv

Det ene hold julegæster er nu taget afsted og det næste er lige på trapperne. Kl 19 skal Christian og Helena hentes på banegården. Lige nu er det så bare Søren og jeg og vi tager en slapper, men tv og lidt surfen på nettet. Ved middagstid, gik jeg igang med at snitte rødkålen og fik den sat over. Nu er den ved at køle af og dermed er den klar til juleaften. I morgen skal anden langtidssteges og der skal laves font af af andeskrovet.

Christian og Helena har lovet at pynte årets juletræ og det her i familien, er det altid lillejuleaftens dag det bliver gjort og dermed ved de havd de skal lave i morgen. Jeg skal, ud over at stege and koge risengrød i ovnen, så aftensmaden også består af, lillejuleaften. Det der ikke bliver spist, skal laves om til rei ala mande. Jeg tror vi er ved at være så klar om vi kan blive og jeg glæder mig til juledagene, mend god mad og masser af julehygge. Men først, lige et par timer i eget selskab.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  25. december 2014 at 10:17

  Skønt med en lille pause indlagt. Det sørger jeg også for at ligge ind, når jeg står med de store forberedelser, har prøvet det at være på, sådan lidt i sidste øjeblik, i alt for mange år (var gift med en der var meget ustruktureret – uanset hvad jeg gjorde for at tilrettelægge væltede korthuset).

  Dejligt at have besøg af de unge mennesker.

  Reply
  • Catarina
   25. december 2014 at 11:14

   Det var tiltrængt og vi nød lige at “puste” ud inden næste hold kom.
   Heldigvis, er Søren også meget struktureret og et næsten lige så stort ordensmenneske om jeg 🙂

   Reply

Skriv en kommentar