Menu
Familieliv / Livet

Det lysnede

Dagen startede med at jeg havde en aftale med min tandlæge i Odense kl. 8:20. Hvilket betød, at jeg ikke skulle helt så tidligt ud af døren. Da jeg kørte mod Odense kl. lidt i otte, regnede det ret så meget og det tegnede til, at blive en lige så kedelig og grå dag som i går. Men der tog jeg fejl!

Efter de obligatoriske 20 minutter hos tandlægen, kom jeg udenfor og så at det var begyndt at se, faktisk lå der allerede en smule på bilen jeg skulle fjerne inden jeg kunne kører hjem. Og jo længere jeg kom ud ud af byen, jo mere sneede det.

IMG_4867

IMG_4877

Da jeg kom hjem, lå der et lille bitte pænt lysende tæppe af sen, ikke meget, men bestemt nok til at det hele synes lysere.

IMG_4885

Jeg skynte mig ind og fik hentet min madpakke, hvorefter jeg kørte på kontoret. I mit stille sind, håbede jeg det ville blive ved med at sne hele dagen og at jeg skulle hjem og skovle sne. Men da vi nåede middag, stoppede det og temperaturen kravlede op på 3-4°C og dermed begyndte sneen lige så stille at smelte.

Nu hvor jeg er kommet hje, er der ikke meget sne tilbage, kun en smule på jorden og græsset, men på veje og fortove er det helt væk. Øv!

8 kommentar

 • Therese
  14. januar 2015 at 16:34

  Det var simpelthen så skønt at få sneen at se. Den smeltede alt for hurtigt, men man har jo lov at håbe på at der kommer mere inden vinteren er omme 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2015 at 18:50

   Det var det så sandelig og jeg håber snart der kommer lidt mere, så her kan blive lidt lysere. 😀

   Reply
 • Liselotte
  14. januar 2015 at 17:03

  Vi havde morgensne, men den holdt ikke mere end en halv times tid, desværre 🙁

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2015 at 18:53

   Øv da. 🙁 Der måtte godt komme sådan et par dage hvor det bare vælter ned og det hele bliver dækket, så bliver der også så tyst og magisk udenfor. 😀

   Reply
 • Mette
  14. januar 2015 at 19:30

  Nordenfjords har vi ikke set et eneste fnug og nu må det faktisk godt lige vente til weekenden 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2015 at 19:31

   Jeg vil give dig ret, det er noget lettere at sneen kommer i weekenden og hvis jeg kunne vælge ville jeg oså helt klart foretrække det. Let It Snow…. a lot. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 07:55

  Når vi nu bor 56° N ca +/- og har fastlandsklima, så er vejret forunderligt. Sne er smukt når det ligger der og luner jorden mod frosten 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 10:54

   Det hjalp med lidt sne da det var så mørkt og “træls” 😀

   Reply

Skriv en kommentar